|
kredyty |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
mam pytanko moze ktorys z kolegow wie jakie warunki trzeba sprlniac aby otworzyc punkt kredytowy i czy to dobry pomysl .chodzi mi o podpisanie umow z getingbank , santander itp z gory dzieki za odpowiedz .pozdrawiam
robię to od 3 lat (leasing od 10) i jestem zadowolony. Musisz tylko dobrze rozeznać rynek bankowy bo wszyscy obiecują złote góry a rzeczywistość jest inna. Współpracuje z tymi bankami które wymieniłeś i muszę stwierdzić, że nie można ich wprost porównywać.
Ja też dołączam się do pytania czy punkt kredytowy ma jeszcze szanse zaistnieć- gdy konkurencja jest już bardzo duża i czy osoba musi mieć doświadczenie w tej branży żeby poprowadzić taką działalność. Jeżeli ktoś jest w temacie to może powie jakie są mniej więcej prowizje...Dzięki i pozdrawiam!
Ma szanse istnieć taki punkt. n:-)
Po pierwsze primo: musisz mieć samodzielny lokal (umowa majmu) Po drugie primo: zależy gdzie mieszkasz. (małe miasto czy duże) - w dużym wbrew pozorom trudniej. Po trzecie sekundo: nie daj się "wpuścić" w wyłączność" (szczegóły na priv). Po czwarte tercio: najlepiej mieć.... (reszta na prv).
|
|