od barrego??
jak sie potoczyly dalsze losy projektu??
|
Krzyżówki dla telefonów komórkowych - strona 2 |
Krzyżówki dla telefonów komórkowych
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
od barrego??
jak sie potoczyly dalsze losy projektu??
Witam!
Pochwalę się, że zrealizowałem pomysł barry'ego dotyczący krzyżówek na komórkę. Wykonany został na komórki Samsunga z Bada OS. Dostępny jest w sklepie Samsung Apps na Wave/WaveII, Wave533/723: samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000336295 samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000401355 Wsparcie do programu znajduje się na stronie biquad.net/krzyzowki Jak ktoś tutaj zauważył wcześniej - jest to produkt niszowy i skierowany do dosyć konkretnego odbiorcy. Niemniej jednak zainteresowany jestem rozszerzaniem oferty w tym zakresie (krzyżówki, gry słowne) i bardzo chętnie nawiążę współpracę z osobami, które na tym polu coś już zdziałały lub dopiero zamierzają działać. Także zainteresowany jestem wersją na inne platformy (Android, Iphone). Kontakt do mnie znajduje się na biquad.net/krzyzowki pozdrawiam wszystkich szaradzistów :)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Krzyżówki dla telefonów komórkowych - strona 2": - Sprzedaż telefonów komórkowych - Sprzedaż Telefonów Komórkowych - Import telefonów komórkowych z UK - Hurtownia telefonów komórkowych - Odkup telefonów komórkowych
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|