|
Księgowość internetowa - www.ifirma.pl |
Księgowość internetowa - www.ifirma.pl
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Ifirma.pl działa od 2001 roku i obsługuje już prawie 6000 przedsiębiorców. To pierwszy w Polsce, intuicyjny serwis księgowości internetowej, za pomocą którego, bez znajomości tajników prawa i podatków można prowadzić księgowość firmy oraz przygotowywać deklaracje dla urzędów skarbowych i ZUS. Nasz serwis tworzyliśmy z myślą o przedsiębiorcach, którzy cenią swój czas i jednocześnie chcą zachować pełną kontrolę nad firmą.
Ty z toba wszystko dobrze? 9 tematow o tym samym??
Nie wiem jak innych, ale mnie ta "reklama" skutecznie zniechecila do korzystania z ifirmy... Gratuluje, oby wiecej takich sukcesow :???: Czasem, to mi rece opadaja :neutral:
Moderator powinien zrobic porzadek z tym uzytkownikiem - usunac lub solidnie ukarac.
O całej sprawie został poinformowany zarząd ifirma.pl, tłumaczono to głupim wybrykiem jednego z marketingowców. Całe to zajście (kolejne już) dało mi do myślenia opracowania listy osiołków BiznesForum.pl, czyli pseudo-firm spamujących na forum.
Jak dla mnie pomysl "osiolkow" calkiem fajny :mrgreen: moze tez podzialac prewencyjnie :wink:
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|