bo podobno byl w tej gazecie artykuł eksperta z firmy Expander, w którym jest porównanie ofert kredytów hipotecznych wszystkich banków....
i jak efekty tych porownan wyszly ? jak uwazacie ????
|
kto czytal srodowa wyborcza ????? |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
bo podobno byl w tej gazecie artykuł eksperta z firmy Expander, w którym jest porównanie ofert kredytów hipotecznych wszystkich banków....
i jak efekty tych porownan wyszly ? jak uwazacie ????
takie porownania nie maja sensu
warunki kredytowe uzaleznione sa od indywidualnej sytuacji danej osoby w calkowitym oprocentowaniu kredytu hipotecznego duza role moze odgrywac: posiadanie kart kredytowych i ich uzytkowanie wczesniejsze kredyty wysokosci i terminowosc ich splat wysokosc poborow domownikow z danego okresu posiadanie konta w danym banku itp wysokosc oprocentowania kredytu hipotecznego podawane przez rozne banki jest skierowana do specyficznej grupy osob tzn wysokosc oprocentowania i warunki splaty sa indywidualnie ustalane z klientem suche porównania poszczególnych banków mijają sie z celem
no moze i tak ale jak dla mnie to warto zobaczyc co dany bank ogolnie oferuje jakie ma w tej chwili romocje czy jakies oferty preferowane ....niz np. chodzic od banku do banku i sluchac co mi dadza :> aczkolwiek to jest indywidualna sprawa co kto woli takie jest moje zdanie :)
|
|