|
Kto otrzymal dotacje? |
|
Strona główna forum
‹ Banki, lokaty, kredyty, dotacje z UE
‹ Dotacje
Autor
Wiadomość
Ja w piątek dostałem dotacje na Studio Fotografii Cyfrowej z UP, nie było żadnych problemów. Wypełniłem wniosek, podpisałem umowę użyczenia lokalu, przeszedłem kurs fotografii i otrzymałem w ciągu 30 dni od daty złożenia odpowiedź o przyznanie 14 tys zł. Skończyłem dopiero co szkołę średnią, więc jak to mówią dla chcącego nic trudnego.
Witam
Mam pytanie odnosnie dotacji. Planuje otworzyc własna dzialanośc Handel,usługi a dokladnie to chce byc podwykonawca w firmie kurierskiej (rozwożenie paczek) i czy dostane dotacje na zakup auta dostawczego???
a czy ktos z was osob ktore dostaly dotacje planuje po podpsianiu umowy pracowac jeszce gdzies np na umowe zlecenie ????
prosze o odpowiedz bo ja juz sam nie wiem .ja dostalem pismo o pozytywnym rozpatrzeniu mojego wnisoku jakies 4 miesiace temu na kase wciaz czekam( Polska to cudowny kraj :)))) z dnia na dzien obiecuja ze kasa bedzie lada dzien . na razie wiem ze musze pozostac jako bezorbotny ale czy pozniej jak bed ejuz mial dzialanosv gospodarcza i nie bede miec stayus bezorbotnego to zy moge pracowac np na umowe zlecenie ( bo wiem ze na umowe o prace nie ) proszxe was o odpowiedz z gory dziekuje!!!!!
Poszukaj na forum - było sto razy.
Witam:)
Jimmy czy mógłbyś sprecyzować czy ten kurs to był moze organizowany przez UP? czy moze uczeszczałeś na niego we własnym zakresie? Studiuje zaocznie mechanike a skonczyłem technikum budowalne i chcialbym świadczyć usługi w zakresie fotografii ślubnej imprez okolicznościowych videofilmowania itp:) czy mam szanse otrzymać te środki? pomimo tak zróżnicowanego wykształcenia? Ostatnio przeczytałem na stronie biznesforum ze obecnie środki te stale rosna i obecnie mogą wynosić nawet 70 tys zł. Pozdrawiam Krzysiek
|
|