|
KTO PISZE PROFESJONALNE BIZNES PLANY ? |
KTO PISZE PROFESJONALNE BIZNES PLANY ?
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Biznes Plan wzory, przykłady
Autor
Wiadomość
witam, jesli ktos pisze profesjonalne biznes plany dla firm zagranicznych i nie terenie Polski prosze o pilny kontakt na prw , dziekuje
Ja coś Ci napiszę jutro... Na razie poszukaj to co Ci podąłem w mailu.
Jacek Walewski 601096066
Piszę biznes plany, wypełniam wnioski unijne- zawodowo. Mogę pomóc.
Pozdrawiam
Witam. Też potrzebuję pomocy w napisaniu Biznesplanu, zamierzam wziąść dotację z PUP. Jaka jest cena za napisanie biznesplanu ? (Można odpisać na PW) pozdrawiam.
Witam.
Poszukuje osoby która napisze profesjonalny biznes plan na potrzeby banku ( kredyt ) Branża odzież, obuwie. Proszę o kontakt i najlepiej cenę na PW.
Skorzystam z tematu. Jak profesionalnie nazywa się osoba, która pisze biznesplany? Jaki to kierunek studiów?
Witam. nasza firma pisze biznes plany od wielu lat... miesięcznie piszemy ok 5 biznes planów do banków, urzędów oraz na dotacje z Unii.. Wszystko robimy rzetelnie i dokładnie co daje pozytywne wyniki. Piszemy również dla przedsiębiorców za granicy w takich językach jak:
angielski niemiecki rosyjski hiszpański włoski Zapraszamy do współpracy ...
Witam, poszukuje osoby która napisze mi od początku do końca dobry biznes plan i pomorze przejść przez te wszystkie sprawy z tym związane. Prosze o kontakt na PW. Pozdrawiam
Kanap89, jeśli jesteś zainteresowany(a) to daj znać, może się dogadamy :)
Szukam osoby która pomoże mi napisać Biznes Plan pod dotację z UP. Proszę o kontakt jeśli ktoś byłby zainteresowany
Jak ktoś potrzebuje pomocy też pomagam - ma doświadczenie w pisaniu BP.
Jacek Walewski tel. 601096066
hej,
nie rozumiem- ja rowniez pisze biznes plany ale jak wy wyzej wymienieni chcecie napisac biznesplan nie na terenie w ktorym mieszkacie albo sie zajmujecie zawodowo ba nie na terenie polski.. prosze odpowiedzcie jak chcecie zrobic analize swot nie znajac rynku??? kiedy ja pisze najprostszy biznes plan to udaje sie w miejsce gdzie firma dziala albo ma zamiar i badam caly rynek od podstaw wiec tu drugie spostrzezenie- jak chcecie pisac za darmo skoro trzeba poniesc koszty poznania rynku? ludzie ktorzy chcecie biznes plan napisac dla wlasnego interesu zastanowcie sie jak ktos kto siedzi przed kompem albo umie znalezc biznes plan online i umie go troszke przerobic to jaka ma wartosc taki biznesplan dla was??? biznes plan trzeba zrobic skrupulatnie w koncu to on okresli czy wasz pomysl jest na tyle dobry by w niego zainwestowac i czy wogole warto.. chyba ze chcecie biznes plan na studia zaoczne do prywatnej uczelni na zaliczenie to bierzcie wszystko z neta:) pzdr
jeśli wziąć pod uwagę, że biznesplan na potrzeby pup to przerost formy nad treścią i dokument taki nie musi mieć wartości poznawczej ani merytorycznej, ażeby spełnił swoje zadanie (czyli ktoś otrzyma 20 tys zł na założenie firmy) to Twoje uwagi, mimo, że zasadniczo całkowicie słuszne, akurat mogą nie mieć zastosowania. w pup'ach biznesplan spełnia rolę podkładki, a niektórzy z ubiegajacych się o dotację doskonale widzą na czym polega ich biznes i chcą go tylko zalegalizować za dotacją. pozdrawiam
hej,
przypominam ze temat brzmial " KTO PISZE PROFESJONALNE BIZNES PLANY ?" i tylko do tego sie odnioslem ale chyba ktos z zagranicy nie chce kasy z pup:) masz racje bo to tacy biznesmeni co chca pieniadze dostac- kupic fajny sprzet a raczej dostac faktury od znajomych- poplacic zus przez 12m i koniec. i maja skladki przez rok oplacone i laptopa i elegancko i dalej na bezrobocie ida.. ale ogolnie masz racje nad czym ubolewam:) pzdr
widzę, że cię zmyliło hasło "profesjonalne" :) pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "KTO PISZE PROFESJONALNE BIZNES PLANY ?": - jak się pisze biznes plan - BIZNES PLANY - Biznes Plany dla PKO - Biznes Plany - Biznes Plany dla PKO BP
• Strona 1 z 2 • 1, 2
|
|