|
Kto z Was handluje odziezą? - strona 2 |
Kto z Was handluje odziezą?
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
ja tez handluje odzieza dochodowo nawet ale realia sa takie ze jesli ktos ma dobry pomysl nie zdradza szczegolow konkurencji;]
Ameryki to Ty nie odkryłeś.
odkrylas;]wiem a mimo to niektorzy dalej chca zeby pomysl im pod nos podstawic,pewnie jeszcze biznes plan napisac i pity wypelnic hehe;]
Witam,
Posiadam MOŻLIWOŚĆ zajęcia się sprowadzaniem markowych towarów , ewentualnie też obuwie+plecaki i bielizna... Wszystkich zainteresowany proszę o kontakt na PW, posiadam przykładowe foto produktów(nowych) z metkami. Gdyby był ktoś zainteresowany stałym odbiorem, mogę sie zając importem tych ubrań po przystępniejszych cenach niżeli od dystrybutorów ogólnokrajowych. Pozdrawiam Investor
80% ciuchow jest produkowane w chinach.
Szukaj a znajdiesz, To prawda, tylko pod latarnia>>> zapraszam do wspolpracy Piotr
obecnie,zajmuje sie handlem uzywana odzieza markowa tj adidas ,puma, nike,reebook ,czasami mam cos z burtona ,oclay'a,,niektore rzeczy wogule nie uzywane,mam rowniez rzeczy z primarka.Rozprowadzam te rzeczy w Polsce w moim rodzinnym miescie,ceny nie sa zbyt wygorowane jezeli jednak ktos bylby zainteresowany ,handlem ciuchami w Polsce chetnie zaopatrze go w towar sprowadzony z Anglii,wystawiam swoja cene a ty mozesz sprzedac za ile uwazasz.
celia_18 wrzuć więcej info na prv. markus1379@wp.pl
a ja inaczej,,,,
odpłatnie wyszukam dla kazdego kontakty do hurtowni zagranicznych
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|