Witam,
Czy ktoś z forumowiczów zajmuje się handlem odzieżą?
Podzielcie się doświadczeniami, to nam się może wszystkim przydać..
Ja handluje odzieżą damską, a od października zaczynam męską (garnitur..)
Pozdrawiam, Łukasz.
|
Kto z Was handluje odziezą? |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Witam,
Czy ktoś z forumowiczów zajmuje się handlem odzieżą? Podzielcie się doświadczeniami, to nam się może wszystkim przydać.. Ja handluje odzieżą damską, a od października zaczynam męską (garnitur..) Pozdrawiam, Łukasz.
witam , ja od niedawna sprowadzam odzież z USA i sprzedaje w Polsce ;] interes jest dobry.
Koser handlujesz uzywana czy nowa?
Witam,
A ktos moze w temacie sie moze udzielic co chcialby cos ciekawego zaoferowac z odziezy ? Jakies markowe ubrania w hurtowych ilosciach (tshirty, bluzy) ? Bylbym zainteresowany poniewaz w drugiej firmie chcialbym miedzy innymi taki asortyment prowadzic ;) Pozdrawiam Jacek Niedźwiecki
Witam serdecznie,
Również byłabym zainteresowana zakupem hurtowym markowej odzieży takich firm jak np. Adidas, Puma, Nike. Czy ktoś mógłby napisać gdzie najlepiej zaopatrzyć się taki towar ? Pozdrawiam Ewcia
U dystrybutora?
Jeżeli chodzi o ciuchy to mnie interesowałyby takie firmy jak : Lonsdale , Everlast , Pitbull wiecie gdzie mogę tanio zdobyć taką odzież ? Pozdrawiam
Nie wiem czy ktokolwiek zdradzi Wam źródło swojego towaru, bo przeciez zdradzi wtedy już swoje tajniki i po interesie :D
Rafal Leszczynski:
Dokladnie.. ;) Sam wiem ile zajmuje wyszukanie czegos dobrego ;) Jedno Wam radze, szukajcie a znajdziecie ^^ Wiem banal, ale np - czytajcie i przegladajcie oferty w necie np o likwidacjach sklepu firmowego, itp ;) Bardzo tatnio mozna tam towar kupic wtedy Pozdrawiam Jacek Niedźwiecki ps, ja wlasnie tak miedzy innmi robie ;) Sklepu w sieci jeszcze nie postawilem ale wlasnie jade do Wroclawia na spotkanie z gosciem, ktoremu upadl sklep firmowy Levisa.
czesc. chce w anglii kupowac nowe ubrania firmowe w sklepach na paragon a pozniej sprzedawac je w polsce. czy ktos wie czy mam szanse rozliczyc sie w polsce z podatku majac tylko paragony?
z gory dzieki za kazda odp.
Jak to jest z polską odzieżą?
Czy ktoś eksportuje odzież za granicę? Co to jest? Czy ten przemysł w Polsce upadł całkowicie?
Przebywam obecnie w Anglii, jeśli chodzi o Lonsdale i Everlast to tutaj tych ciuchów jest naprawdę dużo i w całkiem przyzwoitych cenach. W każdym nawet niedużym miasteczku znajdziesz sklep sportowy z całoroczną "wyprzedażą", można kupić niezły towar za niewielką cenę. Jakiś czas temu sprzedawałem towar z tych sklepów na Allegro i byłem w stanie konkurowac przede wszystkim ceną. Jeszcze lepiej sprzedawały się akcesoria typu frotki,opaski,rękawice, piłki... itp.
Witam wszystkich
Mam do zaoferowania bardzo duzy wybor wspanialych ciuchow zupelnie w Polsce nie znanych jak i rowniez uznane marki oraz bardzo dobra oferte odziezy uzywanej wycofanej ze sklepow w stanie California: Los Angeles,Hollywood,Beverly Hills,San Francisco,San Diego W zwiazku z tym poszukuje stalych odbiorcow hurtowych i detalistow. Dziekuje i pozdrawiam Piotr
wangotango - gdzie moge ciuchy zobaczyć - interesuje mnie detal.
Mam do zaoferowania bardzo bogaty asortyment artykułów pończoszniczych.Towar bardzo dobrej jakości. Ceny konkurencyjne. ZAPRASZAM
Możesz podać swoje namiary?? Byłabym zainteresowana
|
|