|
"kup by wynająć" ang. "buy to let" |
"kup by wynająć" ang. "buy to let"
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Banki, lokaty, kredyty
‹ Kredyty
Autor
Wiadomość
czy ktos moze udzielic troche wiecej informacji na temat "KUP BY WYNAJAC "/ Jaka oferta? Ktore banki? Jakie oprocentowanie? Czy mozna splacac tylko odsetki od kredytu? Po jakm okresie mozemy refinansowac taki kredyt? Czy od wyceny nieruchomoćś przez rzeczoznawc zalezy wysokość kredytu? DZIEKIJ BARDZO za wszystki odpowiedzi :)
hje widze ze stoisz przed takim samym rozwiazaniem jak moja siostra\\\\
zakupiłem jej miszkanie jako pelnomocnik 2 m-ce temu kwota 300 tys na 2o lat obecnie splaca sie prawie samo polecam takie rozwiazanie polecam sie gdyz sam zajałem sie branza nieruchomosci - w Szczecinie pzdr i jak cos to na priv wiecej info
Zajmuje się takimi sprawami i mogę pomóc więcej informacji na profil
Pytanie jest tylko jedno: czy chcesz uzyskac ten kredyt na podstawie obecnych dochodow czy tez na podstawie przyszlych osiaganych z tytulu najmu?
Jesli ta pierwsza opcja, to kredyt w kazdym banku, nie musisz mowic, ze mieszkanie bedzie wynajmowane. Oferta standardowego kredytu hipotecznego. Jesli ta druga to tak naprawde na rynku mamy dwie (gora trzy) opcje takiego kredytu. Bedzie nieco drozszy od standardu.
moze ktos przyblizyuc oferte chociaz tych 2 czy 3 bankow? co to wogole za banki i jak to wszystko wyglada? bede na prawde bardzo wdzieczny,z gory dziekuje i pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu ""kup by wynająć" ang. "buy to let"": - Praca "na etat" ale "na fakturę"-jak to rozwiązać? - dotacja "za" lub "na" utylizacje odpadów elektronicznych - Czy oprócz produktów firmy "X",moge miec produkty firmy"Y"? - Zamiast "TAXI" to "TAKSI" - "Zasady ogólne" czy "ryczałt"?
• Strona 1 z 1
|
|