Kupię hurtowo kosmetyki RIMMEL ,LOREAL, REVLON
Poszukuję dostawcy kosmetyków (odżywki , tusze, podkłady itp.) firm RIMMEL ,LOREAL, MAX FACTOR, REVLON, SALLY HANSEN, , itp.
Interesuje mnnie wyłącznie hurt.
Oferty proszę kierować na priv.
|
Kupię hurtowo kosmetyki RIMMEL ,LOREAL, REVLON |
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Ogłoszenia
‹ Szukam dostawcy towaru
Autor
Wiadomość
Poszukuję dostawcy kosmetyków (odżywki , tusze, podkłady itp.) firm RIMMEL ,LOREAL, MAX FACTOR, REVLON, SALLY HANSEN, , itp. Interesuje mnnie wyłącznie hurt. Oferty proszę kierować na priv.
Witam,
również jestem zainteresowany ofertą. Też hurt
Witam,
mogę się podzielić informacjami na temat zaufanych, sprawdzonych i atrakcyjnych hurtowni kosmetycznych, z których regularnie zamawialiśmy towar. Jeśli jest Pan zainteresowany uzyskaniem takich informacji proszę określić co dokładnie Pana interesuje (jaki towar/ dane marki). Mogę podać namiary i kontakt do dwunastu sprawdzonych, rzetelnych i atrakcyjnych cenowo hurtowni (8 z UE i 4 z Polski ). Hurtownie oferują kosmetyki kolorowe znanych, popularnych marek jak Max Factor, L'oreal, Bourjois, Revlon etc, a także kosmetyki pielęgnacyjne i oryginalne perfumy, zestawy kosmetyczne, upominkowe marek z wyższej półki jak: Estee Lauder, Dior, Chanel, Boss, Gucci, Lancome etc. Hurtownie, których kontakty oferuję, są sprawdzonymi rzetelnymi firmami z bardzo bogatymi ofertami i atrakcyjnymi, niskimi cenami. Gwarantuję, że mało kto z handlowców w Polsce posiada te kontakty, stąd nasza oferta jest bardzo atrakcyjna dla rozwoju firmy zajmującym się handlem kosmetykami. Co do oryginalnych markowych perfum, to ceny są bardzo atrakcyjne w naszych hurtowniach- w zależności od danej marki oraz pojemności ceny wahają się od 70 zł do 130 zł. Jeśli interesują Pana jakieś konkretne kosmetyki/ zapachy, proszę o listę, a ja w odpowiedzi prześlę Panu ceny z naszych hurtowni. Jeśli jest Pan zainteresowany, proszę o kontakt na prywaty email: marina@onet.eu Pozdrawiam M.Król
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Kupię hurtowo kosmetyki RIMMEL ,LOREAL, REVLON": - Loreal, Max Factor, Revlon, Rimmel - markowe kosmetyki loreal, revlon, max factor z uk - kupie kometyki loreal, revlon itp HURT - Kosmetryki Meybelline,Revlon, Rimmel itp. - Kupie hurtowo kosmetyki Avonu
• Strona 1 z 1
|
|