Jestem zainteresowana kupnem dobrze prosperującego, dochodowego salonu kosmetycznego we Wrocławiu.
Zalezy mi na tym aby salon miał dużą bazę danych, stałych klijentów, bogata ofertę zabiegów jak rowniez dobrą lokalizacje.
|
Kupię Salon Kosmetyczny we Wrocławiu !!! |
Kupię Salon Kosmetyczny we Wrocławiu !!!
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Jestem zainteresowana kupnem dobrze prosperującego, dochodowego salonu kosmetycznego we Wrocławiu.
Zalezy mi na tym aby salon miał dużą bazę danych, stałych klijentów, bogata ofertę zabiegów jak rowniez dobrą lokalizacje.
... i słownik poprawnej polszczyzny na zapleczu.
Nie uważasz , że jeśli zakład dobrze prosperuje , ma dużą baze danych , stałych klientów , bogatą ofertę zabiegów to nikt go nie sprzeda ? Kupię firmę , która przynosi conajmniej milion zł czystego zysku miesięcznie. Brzmi absurdalnie ?
Ale gadasz głupoty, nawet w najlepszych firmach przychodzi moment że właściciel chce się tego pozbyć, co dla innych jest sufitem dla kogoś może być podłogą. Są ludzie którzy po prostu idę dalej, wyżej, do większych pieniędzy i czasami coś co przynosi 1 milion za bardzo ich pochłania, bo maja na horyzoncie coś co będzie im przynosić 10 milionów, ale nie mają czasu żeby się tym zając, a maja już kapitał, żeby w to wejść. To jak są na świecie i w Polsce transakcje firm to tylko takich które przynoszą straty? Poza tym sa ludzie ktorzy zajmuja sie tylko budową firm do momentu aż zaczną przynosić duży dochód i wtedy sprzedają to za grube pieniądze i idą dalej, Firmę którą przynosi 1 milion miesięcznie możesz spokojnie sprzedać za 18-20 milionów. Jest kapital natychmiast do wejścia w coś większego? Więc nie gadaj głupot. Dochodowych biznesów do kupienia jest masa..
To ja chce taki jeden kupić za rozsądne pieniążki. Do autorki tematu : Nie lepiej poszukać na jakichś portalach branżowych ?
To zacznij się tym interesować. To znajdziesz coś bardzo szybko. Ostatnio Solorz sprzedał Sferię, OFE Polsat i Invest Bank. Wszystkie firmy generują zyski. A mimo to sprzedał. Dlaczego sprzedał?? Twoim tokiem myślenia, powinien to ciągnąc dożywotnio, bo są zyski.. A on po prostu potrzebował kasy na inny biznes.. A Czarnecki sprzedał Towarzystwo ubezpieczeniowe europa. Za 910 milionów. Myślisz że nie przynosiło zysków? Przynosiło ogromne.. Ale widocznie dla niego zbyt małe, a teraz za 910 baniek może poszukac czegos lepszego. Sprzedal tez Getin Bank.. Tez przynosił ogromne zyski...
I tak to działa, niezależnie od pułapu finansowego. Ktos może chciec sprzedac dochodowa budke z kebabem, bo ma ochote otworzyc restauracje i nie chce mu sie juz zajmowac budką z kebabem. Proste.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Kupię Salon Kosmetyczny we Wrocławiu !!!": - Kupie salon kosmetyczny - Salon kosmetyczny - Salon kosmetyczny - Salon kosmetyczny - profesjonalny salon kosmetyczny
• Strona 1 z 1
|
|