Czytale, ze najstarszy browar polski jest do kupienia za bardzo smieszne pieniadze. Calosc pkosztuje 2,5 mln zlotych i mysle ,ze trzeba jeszcze raz 2,5 mln wsadzic aby go b. dobrze uruchomic. ma super idee co do produkcji spezialistycznego piwa dla diabetykow. Takie w Polsce nie ma i nie bedzie ,bo to jest nie tylko przedsiewziecie ale to jest cala idea zycia do ktorej coraz wiecej ludzi na swiecie sie przekonuje. Czyli zwykly bogacz nie jest w stanie takiego przedsiewziecia zrobic. jestem pewny. ale jak mam ten sen i go bede takze nie tylko snil ale wprowadze go w zycie. W Polsce jet oficjelnych okolo 5 milionow diabetykow. A to znaczy z 2,5 miliona facetow. A ktory facet nie napije sie chetnie piwa z ktorego nie bedzie grubnal i nie bedzie mu podskakiwal poziom cukru !!! jak w wypadku zwyklego piwa. A co powiecie o paniach ,ktore takze chetnie lubia browar ,ale wiedza ,ze z niego sie grubnie. A tu nic i nie ma obawy ,gdyz w tym piwie jest bardzo malo weglowodanow.
a teraz pomyslcie ze mna. 5 mln zlotych to duzo kasy. ale 5000 osob po 100 zlotych to nie jest problem ? a ile dostajemy oddajac to do banku na procent ??? 2-4 % i mamy cale 40 zl profitu. A majac Akcje browaru mamy nie tylko mozliwosc profitu ale takze zarobku na akcji oraz rocznie tantiemy i wlasne piwo . A co bedzie jak browar zacznie super leciec i dostaniecie panstwo n.p. 20 % rocznego zarobku ? i potem takze Panstwa potomkowie beda wlascicielami browaru ? super uczucie. piszcie mi ,czy bylibyscie chetni na kupowanie akcji z mozliwosci zarobkowych przy propagacji wlasniego piwa i ile bylibyscie w stanie akcji po 1000 zl kupic. To jest moja propozycja , a jak wystarczajaco osob sie zlosic to bede pisal do kazdego i moze z snu bedzie idea a z idei super sprawa. Czemu nie mozemy odrazu zalozycz spolki akcyjnej i takze sprobowac otrzymac tak jak inni dotacji unijnych i pozyczek panstwowych za zatrunienie pracuwnikow. mysle ,ze dostaniemy bez probleum to i nie bedzie problemu powalczyc z tymi duzymi browarami. Gdyz nagle np. 5000 osob buduje sobie przez propagande dalszych klijetow naszego browaru i tutaj jest bardzo wiekla sila przebicia. Sam jestes jednostka ale taka wspolnota to potega. Pomysl o tym spokojnie .Aha tutaj chodzi o browar w Lwówku Slaskim. pozdrawiam adam