zostaliśmy wybrani do organizowania EURO !!!!
potrzeba będzie firm które zbuduja stadion.
to właśnie szansa dla Stalexport
spółeczka będzie rosła i to sporo.
|
KUPUJ Stalexport |
KUPUJ Stalexport
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ GPW
‹ Rekomendacje
Autor
Wiadomość
zostaliśmy wybrani do organizowania EURO !!!!
potrzeba będzie firm które zbuduja stadion. to właśnie szansa dla Stalexport spółeczka będzie rosła i to sporo.
Kolego zarobic to mozna bylo jak kupiles przed ogloszeniem wynikow o przyznaniu Polsce EURO 2012. O 10 kosztowal jeszcze w granicach 5.6 zl wiec czasu bylo sporo do kupna. Mozna bylo w kilka godzin zarobic ponad 20% coraz bardziej kocham pilke:)
Ja myślę że można kupować spokojnie, ale na dłużej.
Zgadzam się że warto poczekać. Być może że nawet i nie długo pójdzie do góry.
Jest to jeszcze jedyna spółka którą można kupić po rozsądnej cenie za akcję, dlatego reasumując można będzie na niej zarobić.
Zacytuję z innego forum wiadomość - "Stalexport może zostać jednym z ważniejszych partnerów rządu przy nowych projektach drogowych. Wczoraj firma ogłosiła podpisanie umowy inwestycyjnej z koncernem Autostrade SpA, największym operatorem płatnych autostrad we Włoszech. Za 68 mln zł Włosi kupią akcje Stalexportu z nowej emisji i obejmą 21,7 proc. w akcjonariacie polskiej spółki. W przyszłości Autostrade ma zwiększyć swoje udziały w Stalexporcie do 50 proc. plus jedna akcja, inwestując w polską spółkę 250 mln zł. Przed tym drugim etapem dokapitalizowania przez Włochów Stalexport musi sprzedać swój dział stalowy "wiarygodnemu nabywcy" na warunkach zadowalających akcjonariuszy, w tym Włochów.
Stalexport i Autostrade są już partnerami w przetargach na budowę i eksploatację autostrady A1 ze Strykowa koło Łodzi do Pyrzowic oraz autostrady A2 ze Strykowa do Warszawy. Włoski koncern jest w trakcie połączenia z koncernem Abertis, który eksploatuje płatne autostrady w Hiszpanii. W wyniku tej "romańskiej" fuzji ma powstać największa w świecie firma zajmująca się budową i eksploatacją płatnych autostrad. "
Ja juz kupiłem STALEXPORT i czekam na zyski, A wszystko dzięki Euro2012
Zgadzam się że warto poczekać. Być może że nawet i nie długo pójdzie do góry.
Po czym tak wnioskujesz ?? Może jakieś konkrety !!
Odpowiedź uzytkownika Przemek Sk jest wyczerpująca i konkretna...
Przeczytaj również posty podobne do tematu "KUPUJ Stalexport": - stalexport ? - [REKOMENDACJA] KUPUJ SWZ - Kupuj Gant - NOWA REKOMENDACJA KUPUJ (FON) - NOWA REKOMENDACJA KUPUJ (TUP)
• Strona 1 z 1
|
|