Witam,
Rok temu usłyszałem, że w USA i Wielkiej Brytanii rekordy popularności biją kursy odchudzania i odżywiania.
Patrząc na nasze społeczeństwo i na to, że polskie kobiety są w połowie europejskiej stawki otyłości, a polscy mężczyźni zajmują niechlubne drugie miejsce, postanowiłem przenieść to na grunt polski.
Pierwszy kurs wystartował w Piotrkowie Trybunalskim w maju zeszłego roku. Uczestniczyło 17 osób. Następne kursy otworzyliśmy w Łodzi, Pabianicach, Andrespolu, Zgierzu, Jeleniej Górze. Obecnie w tych miastach kolejne edycje zaczynają się co miesiąc.
Przez ostatni rok opracowaliśmy konkretny biznesplan otwierania kolejnych ośrodków oraz szkolenia i certyfikowania trenerów.
Zalety:
- Oparcie w mega trendzie rynkowym jakim jest WELLNESS
- Autoreklama - uczestnicy, którzy ukończyli kurs i schudli są naszą chodzącą reklamą - w każdej kolejnej grupie duży procent uczestników to osoby z polecenia.
- Opracowany system szkolenia i prezentacji kursowych.
- Brak rejonizacji
- Uczestnicy kursów po ukończeniu nadal są naszymi klientami na diecie talerzowo-suplementacyjnej
Wady:
- Obecnie szkolenia na wymagany certyfikat trenera oraz egzaminy odbywają się tylko w Warszawie
Inwestycja:
- Zależenie od posiadanego lub nie sprzętu i wyposażenia od 4.000 do 15.000
Jeżeli chcesz prowadzić podobny kurs w swoim mieście skontaktuj się z nami.
telefon 504 044 995 lub wyślij mi prywatną wiadomość