Witam szanownych użytkowników.
Od stycznia 2011 prowadzę działalność gospodarczą w zakresie usługowym (konserwacja urządzeń). Firma jak firma powoli się rozkręca ale czas najwyższy aby nabrała właściwego tempa. Budżet mam dość skromny i w związku z tym wiele rzeczy z zakresu marketingu i reklamy chciałbym robić sam (niema ponadto nic lepszego jak radość z osiągnięć do których dochodzi się dzięki własnej ciężkiej pracy) i tu mam do szanownych Pań i Panów prośbę o jakieś linki i tym podobne informacje odnośnie materiałów szkoleniowych z zakresu marketingu i reklamy.
Internet to kopalnia wiedzy ale na przekopanie internetu w celu znalezienia wartościowych treści trzeba poświęcić masę czasu a jak wiadomo czas to pieniądz. Nie ukrywam, że najbardziej interesują mnie materiały bezpłatne ale wiem, że nie wszystko można mieć za darmo. Wiele stron oferuje bezwartościowy chłam za pieniądze ale niestety aby odkryć, że to chłam trzeba wpierw zapłacić. Liczę w tym miejscu, że Wy szanowni użytkownicy podzielicie się ze mną linkami do wartościowych materiałów, dzięki czemu uniknę straty czasu i pieniędzy.
Proszę o linki do płatnych/bezpłatnych materiałów lub konkretne materiały na maila.
Pozdrawiam.