|
ładne pomieszczenie w piwnicy-co robić ? |
ładne pomieszczenie w piwnicy-co robić ?
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam !!! Mam do dyspozycji lokal o pow. ok. 50m2.Niestety lokal ten jest położony pod sklepem (piwnica)i wejście do niego jest przez sklem i stromymi schodami w dół.Lokal jest w bardzo dobrym stanie-kafle na podłogach, gładź na ścianach-po remoncie.Jeżeli macie jakiś pomysł co tam można otworzyć [mam na myśli jakieś usługi lub produkcja (ciche) ] to proszę bardzo o podpowiedź.Niestety nie może tam wchodzić pt. klient, a wiec musiałbym się z kimś spotkać i przyjąć zamówienie poza lokalem i po wykonaniu pracy rozliczyć się też poza lokalem.Z góry dziękuję
A na czym się znasz, czym się iteresujesz, bo produkować coś na czym się nie znasz i wogule to troche lipnie.
Zrób sobie tam siłownie.
Jeśli nie może tam wchodzić klient to jak dla mnie lokal bez wartości. Wynajmij lokal dla tego sklepu niech sobie magazyn zrobią tam.
gdyby można było tam wchodzić to też bym stawiał na siłownie.
Może zrób tam wędzarnie kiełbasy?
W jakiej to jest miejscowosci? Jakie okolice?
Zalej wodą .Będzie atrakcja turystyczna.
Nurkowanie w grocie w centrum miasta tuż pod mięsnym! Godzina 100zł. Dla tych co wypłyną dodatkowo paluszki rybne z mięsnego GRATIS!!!
winiarnia, kafejka internetowa, albo posadz tam Konopie ^^ tez dobry interes szybko Ci się zwroci :P
Gastronomia wyłącznie na telefon, internet.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "ładne pomieszczenie w piwnicy-co robić ?": - Klub w piwnicy ... Pomoc. - Dotacja na adaptację piwnicy i rozpoczęcie działalności - CETELEM WYPOWIADA UMOWĘ - CO ROBIĆ CO ROBIĆ - TANIE ŁADNE SUKIENKI DAMSKIE 19,90ZŁ./SZT. - handel obwozny tanie ładne ciuszki
• Strona 1 z 1
|
|