|
Śląsk - do zainwestowania 50 tys. |
Śląsk - do zainwestowania 50 tys.
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
mam do zainwestowania ok. 50-60 tys. złotych, w tej chwili prowadzę sklepik branży ogrodniczej na Śląsku ale Praktikery, Obi i inne Makra wykańczają ,zainwestowałbym najchętniej w produkcję ,chętnie współpraca (jeżeli masz pomysł a brak kasy jestem otwarty), ideałem byłoby gdyby ktoś ze Śląska byłby fachowcem w wyrobach z laminatu (duże wyroby).
dodam ,że oprócz laminatów, interesowałby mnie branża metalowa ,np. produkcja drzwi garażowych podnoszonych , może ktoś ma pomysł...
Witam
Dysponuje dużymi powierzchniami do wynajęcia - z którego miejsca Pan jest na sląsku ?
No ruszy się coś w tym temacie? Napisałem na GG do autora postu i nic - jestem ze śląska i mam 10.000, a na upartego mogę wziąć kredyt i mieć jeszcze te 50.000...
Więc..... poloneza czas zacząć!!!!!! :mrgreen:
Witam , bosmannn'owi odpisałem na GG ,że problemem dla mnie jest pomysł i sama technologia ,pieniądze do dobrego pomysłu się zawsze znajdą, pozdrawiam.
mam specjlne silniki do otwierania takich drzwi
piloty itd Peter mamtez systemy automatyki domow smart home to moze byc niezla nisza
Sprawdź również podobne tematy:
- Praca Doradca klienta małopolska, śląsk, dolny śląsk
- 0-100 zł do zainwestowania :) - Do zainwestowania 1,5 mln - 1 MLN DO ZAINWESTOWANIA - 250 tys do zainwestowania - 500 tys. do zainwestowania - 150 tyś do zainwestowania - 100.000 DO ZAINWESTOWANIA (WIG 20) - Mam do zainwestowania ok. 400 tyś zł Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|