|
Łatwe pieniadze. |
Łatwe pieniadze.
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam wszystkich.Prosze o opinie.Mianowicie mam lokal 80m2 w miescie 10tys mieszkańców,lokal jest w rynku,lokalizacja jest w świetnym miejscu.Zastanawiam sie czy warto jest otwierać sklep (walczyc z urzedami,podatkami,zusem,skarbówka pracować 24 godziny na dobe bo tak jest z interesem) czy lepiej jest wynając ten lokal i dostawać pieniadze z czynszu.Dodam że teraz wynajmuje ten lokal i dostaje 2000tys jesli zrobie remont moze dostane 3500-4000tys. A ja pójde sobie do spokojnej pracy odbebnie swoje i do domu.Prosze o wszystkie opinie .Dziekuje.
4000 tys za 80 metrowy lokal ? to chyba w Paryzu nawet tyle się nie dostaje , chyba ze sie chce sprzedać
Sprawdzałem ceny u mnie w mieście i biorą ok.40 zł za metr kwadratowy i to nawet nie jest w centrum.
Ja tez sprawdziłem :
40 ( zł ze metr kwadratowy ) x 80 ( tych metrów ...kwadratowych ) to ile sie równa ?????? zakładam ze dziecko z 1 czy 2 klasy się z tym upora to ile wyjdzie jak pomnożymy 40 x 80 ? kto zgadnie ? do 4000 tys. to jeszcze daleko
Już nie bądź taki upierdliwy. Wszyscy wiedzą o co chodzi.
Z większości postów na tym forym wyłania się obraz ,,biznesmana "
Tak jak policja robi portret psychologiczny przestepcy na podstawie jego np listów , tak i tu mozna by się pokusic o taki portret pierdyknac się o 1000 razy ? to w biznesie dyskwalifikacja pisać : miszczu , czy żut oka ........... a taki obraz się właśnie wyłania i to własnie wszyscy wiedzą wiec nie bądz upierdliwy i nie udawaj ze wiesz o co chodzi chodzi o to zeby nie postrzegac biznesu z punktu widzenia takich wpisów zeby nieuctwa i głupoty nie tłumaczyć dysortografią i dysmatematyką wiec nie bądz upierdliwy , bo ja nie wiem o co chodzi jak do urzedu skarbowego , w deklarację się wpisze dochód 1000 tys to trzeba od tego zapłacic podatek a jak się zamiast miliona wpisze 1000zł to się idzie do karno -skarbowego wiec nie bądz upierdliwy pomylic to się moze celebryta i jak się chce rozerwać to sobie wsadzi w d..psko zapalony dynamit wtedy się rozerwie wiec nie bądz upierdliwy a najlepiej się nie odzywaj bo wychodzisz na ..... celebrytę
To forum od dawna nie ma nic wspólnego (o ile kiedykolwiek miało coś wspólnego) z biznesem, a mimo to ciągle tu wracasz.
Bohaterem Twoich e-booków raczej nie zostanę, więc zmarnowałeś czas na ostatniego posta ;)
bloom tree forumowy troll sie znowu odezwal???
a taki byl spokój. ma chlopak zdrowie. chce uleczyc chore spoleczenstwo. moze ty misjonarzem jestes albo przynajmniej nauczycielem.......
Witam, Uważam, że remont i dalsze wynajmowanie jest jak najbardziej na miejscu. Pozdrawiam :)
Dziekuje za jeden normalny komentarz.A wiesniaką którzy chcą sie sprzeczac proponuje onet.eu.
Eee tam zaraz wieśniakom (bo o to Ci chodziło?). Ja tam po prostu uważam, że Twoja niewielka inteligencja nie jest przeszkodą do zarobienia kilku złotych. Bloom twierdzi inaczej, ale generalnie wymiana zdań pomiędzy nami była kulturalna, o jakiejś sprzeczce nie ma mowy.
chyba zniknieto mój post ale chyba warto zobaczyc lingwistę nie dość ze matematyk ( zarabia 4000 tys ) nie dośc ze ekonomista to jeszcze lingwista - polonista i do tego obraża ? no brawo i mój post sie nie podobał ? a moze macie takie forum jaki shit tolerujecie ?
Nie tolerujemy chamstwa i prostactwa. Jeszcze się o tym nie przekonałeś !:) !:) !:)
wystarcza ze ciebie tu tolerują starczysz za buraka prostaka pajaca cwoka i co kto chce to sobie dopisze a gdybyś matole miał wątpliwosci to sobie poczytaj lubisz takie pierodły z linkami wiec dam ci jak swini koryto : ale-o-co-chodzi-vt59933-45.html
Sprawdź czyj to temat !:) !:) !:) Poczytaj starannie - będziesz miał częściowo odpowiedź na twoją usuniętą ankietę.
Ciekawe - jaki był powód zmiany ksywki i skąd tyle jadu w twoich wypowiedziach ??? Traumatyczne przeżycia ???
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Łatwe pieniadze.": - łatwe, szybkie pieniądze - Łatwe pytanie, krótka odpowiedz. - przyjemne i łatwe zarabianie pieniędzy - CHWILÓWKI 100-300ZŁ - WSPÓŁPRACA PROSTE I ŁATWE - CHWILÓWKI WSPÓŁPRACA PROSTE I ŁATWE 100-300ZŁ
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
|
|