Poszukuję do współpracy dystrybutorów, do prowadzenia własnych punktów sprzedaży pod wspólną marką.
Co oferuje:
- łatwo sprzedający się produkt, charakteryzujący się szybkim zużyciem dzięki czemu klienci często powracają
- wysokie marże od 50% do 100%
- wyłączność terytorialną na całe województwo (wyjątkiem jest wielkopolska gdzie południową część zostawiam dla siebie)
- dobrze przemyślany i sprawdzony plan marketingowy
- pełne wsparcie merytoryczne i prawne
- niskie koszty startu, absolutne minimum to 5 000zł, optymalnie 10 000zł
- gwarancja zarobku lub zwrot poniesionych kosztów!
O wysokości dochodów nie będę pisał bo to jest rzecz trudna do oszacowania. Wszystko zależy od zaangażowania. To co mogę napisać z własnych doświadczeń prowadzonych przez siebie punktów: miasto około 15 tyś mieszkańców = 20 000zł obrotu (brak konkurencji), miasto około 50 tyś mieszkańców = 40 000zł obrotu (2 konkurencyjne punkty). Średnia jest liczona z 4 ostatnich miesięcy.
Ponieważ wiem jak prosty jest ten biznes i trzeba się postarać by na tym nie zarobić mogę zaoferować pisemną gwarancję, że jeśli w ciągu 6 miesięcy nie będziesz na plusie pokryje koszty, które poniesiesz w tym czasie. Pisząc o kosztach mam na myśli: koszty najmu lokalu, prowadzenia księgowości, koszt prądu i wody, koszty przystąpienia do sieci sprzedaży. Warunki gwarancji:
- ścisłe trzymanie się planu marketingowego
- koszt najmu jest liczony według średniej kosztów najmu podobnych lokali aby czasem ktoś nie wpadł na genialny pomysł wynajęcia kamienicy od znajomego za 10x większą stawkę niż rynkowa
- koszty prądu, wody, prowadzenia księgowości są liczone zgodnie ze średnimi stawkami które sam ponoszę
- bezwzględnym warunkiem otrzymania zwrotu kosztów jest przepisanie lokalu na mnie tak bym mógł dalej prowadzić sam ten punkt sprzedaży
Po więcej informacji zapraszam na PW. W wiadomości proszę od razu pisać z jakiego jesteś miasta.