|
Leasing dla nowej firmy |
Leasing dla nowej firmy
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Banki, lokaty, kredyty
‹ Kredyty
Autor
Wiadomość
chciałbym dostać leasing pod mylnie samoobsługową przy czym dopiero otwieram działalność. Na jakie kwoty mogę liczyć i w jakich bankach ? Na jakich mniej więcej warunkach ? Dodam że ma być to leasing na sama maszynę ok 250-700 tys
w Polsce da się wszystko zrobić :)
nawet leasing na nowo otwierana działalność i duże wartości maszyn, aut, itp. Pozdrawiam
Witam, chciałem się poradzić czy może ktoś wie, który bank/fundusz udzieliłby leasingu dla nowo otwartej firmy?
Wiem, że przy firmie, która działa i ma dobre obroty nie ma problemu natomiast chodzi mi właśnie o nowo powstałą firmę. Konkretnie chodzi mi o sprzęt do siłowni - koszt ok. 100 tys. Ewentualnie wchodzi w grę kredyt 100tys. na rozkręcenie firmy - wie ktoś może gdzie taki kredyt można dostać? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam
kredytu raczej nie dostaniesz ( chyba ,że masz w zastaw jakąś nieruchomość ) . Z leasingiem też może być problem ( samochód to i owszem ale sprzęt do siłowni ? ) - na ale trzeba spróbować najlepiej chyba u największych może EFL ?
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Leasing dla nowej firmy": - leasing dla nowej firmy - leasing dla nowej firmy - Leasing dla całkiem nowej firmy - Potrzebny leasing dla nowej dg. jest szansa taki dostac? - jaki bank dla nowej firmy pierwsze mojej firmy
• Strona 1 z 1
|
|