|
Legalny biznes ale.... |
Legalny biznes ale....
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Mam pomysł na biznes który może wyda się nieco dziwny ale być może miał by szanse na powodzenie. Szukając pomysłu na interes jaki mógłbym rozkręcić wpadłem na pomysł wynajmowania pań do towarzystwa(nie prostytutek!!!) które za odpowiednią sumę umilały by czas samotnym i zamożnym panom. Takie panie towarzyszyły by w jakiś wyjazdach lub po prostu szły z klientami do kina czy na kolację...Czy takie coś ma szansę na powodzenie??? Nie wiem też skąd by pozyskiwać na to klientów...
ale 99% panów chciałoby czegoś więcej a ten jeden procent np jacyków wolałoby pana do towarzystwa. Może ty byś poszedł z takim gościem tylko na kole=ację, co ci szkodzi że cię pogłaska czy uszczypnie ;) pyzdro
sory, ale to nawet nie jest pomysl na biznes, tylko ukryte marzenia :)...skad pozyskiwac klientow??? raczej martwilbym sie skad pozyskiwac panie ktore chcialyby w taki sposob zarabiac. chyba ze wejdiesz w uklady z "prostytutkami" z ulicy, ale watpie ze bedziesz wstanie zaplacic im tyle samo co moga zarobic w tym samym czasie swiadczac bardziej intymne uslugi
cos wiem na ten temat..choć bardziej o usługach sexualnych a nie chodzeniu do kina, najprostrzym rozwiżzaniem pozyskania klientów jest ogłoszenie sie we wszystkich lokalnych prasówkach i internecie na stronach,, roxy'' i podobnych, co do pozyskania kobiet to .. he he nie ma z tym problemu, do takiego pomysłu bardzo chętne będą studentki a plus taki ze prawie wszystkie znają jakies języki ;-)) powodzenia
taaa nie kazda ,,goła baba " to od razu sex ale uzywaj klerasilu , to podobno działa na pryszcze
BTW - prostytucja chyba nie jest karalna, ale stręczycielstwo owszem
zgoda ale .... po pierwsze : zeby odpowidać za swoje czyny to trzeba być pełnoletnim i do tego pełnosprawnym umysłowo w przypadku kolesia od kleradsilu nie wchodzi w grę ani jedno ani drugie po drugie - karane sa czyny a nie gadanie o ,,gołych babach " czy nocne majaki wiec daj mu pogadac
po pierwsze : zeby odpowidać za swoje czyny to trzeba być pełnoletnim i do tego pełnosprawnym umysłowo
zatem KOLOWAWA może byc spokojny na pewno go nikt nigdy nie wsadzi ;] wracając do tematu to wygląda to tak: jest karalne nakłanianie do nierządu i czerpanie z tego korzyści materialnych, wszyscy omijają to w banalnie prosty sposób ;-)) będziesz ciekawy to PW odpowiem, po zatym nawet jeśli wprowadzisz oferte tylko czysto tow....to i tak połowa klientów pomyśli że to o usługi seksualne chodzi ;-))) tak wiec...przemyśl dobrze temat. Pojawi sie tez problem ochrony bo na pewno będzie ci potrzebna oraz dyspozycyjnego taksówkarza a najlepiej dwóch ;-)))
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Legalny biznes ale....": - Czy to legalny biznes? - pomysł na biznes - legalny? - MAM 100TYS DO ZAINWESTOWANIA W LEGALNY BIZNES - SUPER LEGALNY BIZNES, 100% ZYSKU GWARANTOWANE - MLM legalny czy nie?
• Strona 1 z 1
|
|