|
Lekko utknalem w miejscu |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
No wiec tak. Pisalem pare miesiecy temu, ze moja firma oteira przedstawicielstwo w Polsce itp. No wiec juz jestem na miejscu, od 2 dni w zasadzie. Mam pelna walize probek na poczatek (85 produktow), pomyslalem - idzie sezon na artykuly szkolne mozna tym sie zajac. Mialem piekny plan jak sie zabrac do tego i wogole. Teraz przyjechalem i nie wiem co robic. Za samochodem sie rozgladam bo to najwazniejsze, raczej gadane mam wiec ze sprzedaza tez nie powinno byc az takich problemow. Jednak nie wiem jak zaczac? gdzie szukac potencjalnych klientow, jak to wogole ma wygladac. Sek w tym ze jutro wplywa pierwsza tygodniowka za moja prace w Polsce, a ja jeszcze nic nie zrobilem (a nie lubie brac kasy za siedzienie na tylku). Slowem - jestem w kropce...
a co za produkty z branży szkolnej oferujesz? prowadze rónież handel detaliczny art szkolnymi i papierniczymi, moze coś ciekawego w dobrej ceni?
Pogadaj na priv ze mną :) Pozdrawiam
powinienes sie zastanowic gdzie szukac odbiorcow przed podjeciem sie tej pracy.... a tak na powage, to mozesz szukac ich w sklepach papierniczych, kioskach itp.
|
|