Daje ci około 2-3 miesięcy i zaliczysz bankructwo, ewentualnie masz bogatego ojca i mnóstwo pieniędzy które możesz poświęcić na eksperymenty i naukę.
Kolego akurat w życiu wszystko co osiągnąłem zawdzięczam sobie i nikomu innemu, a rodzicom to czasami ja pomagam a nie oni mnie,zreszta nawet tego nie skomentuje....
Policzmy 3 zł razy 30 dni = 90 zł miesięcznie raz 12 miesięcy pomnożone przez 40 lat = 43 200 zł do miliona trache brakuje, i co najgorsze będziesz juz na emeryturze zycie to nie "piramidka finansowa"
Znowu wypływa Twoja niewiedza, nie bede Cie uswiadamiał jak się to liczy, przy Twoim toku myślenia to chyba Ty nie pociągniesz ze swoimi wyliczeniami dłużej niż 3 miesiace, bo jak bedziesz kalkulował tak jak teraz to sam siebie w kozi róg zapędzisz, przemyśl następnym razem zanim cos napiszesz, a jak nie wiesz to albo spytaj albo sie nie wypowiadaj.Wypisujesz bzdury jak neiwiadomo co i jeszcze negujesz tych co w prosty sposób tłumaczą ze tak nie jest i to co maja juz za soba.Skoro wiesz wszystko jak "zrobic" swoj biznes to po jaka chorobe zakładasz watek?Odpowiedziałem Ci jak jest, bo stestowałem to na sobie i ZA DARMO sie podzielilem spostrzezeniami, a Ty sie nie zgadzasz ztym,no chłopie czegos tu nie rozumiem.Załóz swoj ebiznes i pogadamy za rok, jak nie przyznasz mi racji to stawiam Ci piwo.Pozdrawiam