|
LIMUZYNA DO WYNAJĘCIA |
LIMUZYNA DO WYNAJĘCIA
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Zastanawiam się nad zakupem dwóch Linkolnów. Mój plan jest taki żeby posadzić w nich kierowców i wynajmować na uroczystości. Ciekaw jestem czy to ma sens i czy przynosi dochód.\
nie chce krytykować, ale ja, jeżeli mam zamiar zabrac sie za jakiś pomysł, to biore kartke, ołówek i kalkulator i licze. Jezeli chcesz wiedzieć czy przyniesie Ci zysk, to zadzwoń, spytaj sie ile kosztuje wynajecie limuzyny itp itd i wtedy bedziesz wiedział. pozdrawiam
Powiem Ci że to nie jest łatwy kawałek chleba,bo sam mam firmę zajmującą się wynajmem limuzyn.Nie chcę Cię zniechęcać do tematu ale limuzyny to rynek dóbr luksusowych i ja w Szczecinie -nie małym mieście będąc w wyszukiwarkach na pierwszym miejscu w wynikach traktuję to jako pracę dodatkową.Nie sposób z tego zarobić na codzienne wydatki.Nie zniechęcam Cię, ale jeśli to nie jest Warszawa, Kraków lub Poznań to lepiej daj sobie spokój.Auta duuuuuuużo palą, serwis kosztuje majątek (auta amerykańskie psują się naprawdę często).Ja sam jeszcze w zeszłym roku myślałem o zakupie drugiego auta a dziś z chęcią sprzedałbym całą firmę i zainwestował w coś innego.
Temat był kilkanaście razy w biznesie sie nic nie zmieniło, i wszystko co miało być powiedziane już zostało powiedziane wiec wystarczy użyć opcji szukaj
http://www.biznesforum.pl/szukaj.php?cx=partner-pub-2741711325324482%3A31acmcorr28&cof=FORID%3A11&ie=UTF-8&q=limuzyny+wynajem&sa=Szukaj&siteurl=www.biznesforum.pl%252Fszukaj.php#1151
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|