|
Lody soprano |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
prosze o informacje gdzie mozna kupic maszyny do lodow soprano,ile kosztuja,czy moze lepiej na poczatek uzywane,czy mozna na interesie zarobic,kto zna(gdzie znajde)najlepszy przepis na takie lody?prosze o wszelkiego rodzaju informacje na ten temat,z gory dziekuje
OOO czlowiekuuu to jest biznes ktory sie niezle oplaca...ale tylko w wakacje...
co roku jezdze gdzies nad morze i z tego co wiem z lodow soprano ci ktorzy sprzedaja w lato spokojnie moga wyzyc cala zime...no bo chyba kazdy lubi lody( ? ), a tym bardziej soprano...kto probowal to wie o czym mowie :) maszyna z tego co sie dowiadywalem kosztuje w granicach 5-8tys
to ja sie chyba wylamie... i powiem szczerze, ze jadlem te lody w kilu miejscach.... i za kazym razem byly jakos specyficznie dziwne. osobiscie wolę tradycyjne lody z automatu. soprano przyciagaja klientow glownie tym, ze sa dziwinie pokręcone oraz w polewie jaka sobie wybierzemy.... dzieciaki lubia takie akcje. jesli chodzi o temat...
nie bedzie tu konieczne wykupienie praw ? na markę soprano i dzialalnosc pod "ich" szyldem ?
a Czy mase lodowa do automatów czy jak to sie nazywa kupuje sie gdzies u producenta czy mozna ja samemu przygotowac?
Pozdrawiam
A więc ja powiem szczerze że nie widziałam jeszcze maszyny do soprano za 5-8 tysięcy... a prowadze swój biznes juz 8 lat w tym od dwóch lat lody soprano.
Maszyna to niestety koszt powyżej 20 tysięcy... tyle kosztuje średniej klasy tailor który sam "czyści mase" w procesie fermentacji aby dłużej była świeża. Oczywiście nie można powiedzieć ze biznes jest opłacalny to zależy od punktu i jak wiadomo pogody w sezonie,oczywiście obsługa też robi swoje...ale jeśli ma sie juz dobry punkt badz nawet kilka wtedy to sie naprawde opłaca ponieważ wszystkie produkty można kupic taniej. Przepis na te lody jest jeden masa w proszku + woda :) lody włoskie sa łatwiejsze jeśli nawet kupisz maszyne za 8 tysiecy taka najzwyklejszą w swoim wieku nie ma szans żeby ja zepsuć źle zrobioną masą a w lodach soprano przy nowych generacji maszynach jest prawdopodobieństwo zepsucia maszyny źle dobranymi proporcjami maszyna może sie zamrozić to może uszkodzić jej "komputer" dlatego trzeba uważać bo to nie jest takie proste jak sie wydaje niestety. Praw aly sprzedawać takie lody sie nie wykupuje przynajmniej ja nic o tym niewiem ale nazwy sa rożne lody soprano swiderki zakręcone itd... pozdrawiam Karolina
lody soprano=lody wloskie?czy to dwa rożne tematy?
Maszyna do soprano kosztuje od ok 50tys używana. Soprano działa chyba na zasadzie franczezy-zwykłe świderki nie mają takiego brania więc proponuje zadz do soprano i się dowiedzieć
Witam
interesuje sie lodami włoskimi :) chce otworzyc maly punkt w miescie (8 000 tys osob ) gdzie mozna dobra maszyne kupi , gdzie mozna mase kupic poprosze oopinie jesli ktos ma doswiadczenie w takich lodach ;) ;p Pozdrawiam
puk puk ludziki co myslicie o tych lodach ??? i jakie beda potrzebne pozwolenia ??? i czy długo sie czeka na ich dostanie ????
odswierzam watek :)
|
|