Witam. Jestem tutaj nowy. Zarejestrowałem się tutaj, ponieważ chcę zobaczyć co myślicie o moim pomyśle na urobienie trochę grosza;] . Zacznijmy od tego, że jestem studentem. Nie mam więc za dużo czasu, aby poświęcić na pracę, więc wpadłem na pomysł, by zająć się grafiką, a dokładnie tworzeniem na zamówienie logotypów i różnego rodzaju szyldów. Od dłuższego czasu pasjonuje mnie wykonywanie takich grafik i moje portfolio praktycznie nie różni się od firm graficznych z "wieloletnim doświadczeniem". Co prawda w internecie można znaleźć dość dużo podobnych ofert, lecz mnie nie zależy na kokosach (ceny zamówienia wahają się od 100zł nawet do 1000zł). Planuję więc zachęcić potencjalnych klientów niską ceną zamówienia (ok 50zł) i krótkim czasem jego realizacji (poniżej 2 dni). myślę, że niemałym atutem strony internetowej, którą tworzę byłaby reklama firm, które dokonały zamówienia na grafikę. Jeśli chodzi o pieniądze to tak jak mówiłem nie liczę na wiele. Moje oczekiwania w skali miesiąca to ok 1000zł co daje 20 realizacji grafiki po 50zł .
Co o tym myślicie? Czy to ma szansę wypalić? Proszę o komentarze;] Pozdrawiam;]