Witam
przeglądam tą strone i widze że macie bardzo dużo dobrych pomysłów mam lokal i nie wiem co w nim otworzyć.
Myśle teraz o odzieży i nie wiem czy to dobry pomysł powstały teraz nowe franszyzy ups albo snoopy czy ktoś wie może coś na ten temat.
|
Lokal 40m2 co w nim otworzyć??? |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam
przeglądam tą strone i widze że macie bardzo dużo dobrych pomysłów mam lokal i nie wiem co w nim otworzyć. Myśle teraz o odzieży i nie wiem czy to dobry pomysł powstały teraz nowe franszyzy ups albo snoopy czy ktoś wie może coś na ten temat.
A moze salon jakiejś sieci komórkowej?
Lub agencja jakiegos banku.
Napisz coć wiecej na temat tego lokalu gdzie w jakim mieście?
Ostatnio bank BPH zabiega o takie punkty. Może ich filię warto założyc.
dzięki za odpowiedzi .
Fakt bank bph ma nieciekawe miejsce nie wiem czy taki lokal by im odpowiadał, ale raczej wole otworzyć coś sam bo wynajmować sie chba nie kalkuluje ponieważ inwestycja spłaca sie dłużej. Kiedyś miałem odzieżowy ale to było kilka lat temu żyło sie z tego ok ale nie wiem jak teraz wszedzie są tylko sklepy odieżowe ale jakoś im sie wiedzie bo w końcu są.
Zgadzam sie z powyzszymi kolegami, mam kogos w Rodzinie co dokonal takiego przedsiewziecia, ma nie wielki lokal, w dobrym punkcie akurat gdzie pelno jest Bankow, w Centrum jakiegos "deptaka", i jesli masz na jakies kilka, kilkanascie lat umowe z Bankiem, to dobrze, Bank pozniej bedzie placil ci za czynsz, bedziesz musial sie pogodzic z tym ze Bank caly twoj lokal bedzie chcial zmienic, zmodernizowac, wyremontowac, czy zamontowac reflektory w suficie, zrobic wszystko na nowo, i te kwestie beda wklepane w umowie prawnej itd.
A jesli ciekawi cie jakie sa dochody z tego Przedsiewziecia to pisz tutaj. Pozdrowka
Jesli mozesz to napisz wszystko co wiesz na temat otwarcia, prowadzenia a takze samej wspolpracy z bankiem. Bede bardzi wdzieczny.
Napisz jesli mozesz w jakim miescie znajduje sie lokal.
Pozdrawiam
salon masazu Tao
Sorki, ale mnie na jakis czas nie bedzie. Jak wroce tu na Forum, to napisze wiecej na ten temat. Pozdrawiam.
|
|