|
Lokal ok.25 m2 moze odzież używana |
Lokal ok.25 m2 moze odzież używana
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
lokal na osiedlu , dość sporym. Po rozeznaniu sie myślałem tylko o odzieży taniej nowej i używanej lub sklepiku w stylu "pierdoły" takie po 2 do 5 zł. tego tam nie ma. Gdzie mogę znaleźć jakieś wskazówki, dostawców i na czym lepiej wyjdę. dzięki za podpowiedzi
Myślę, że taniej odzieży nie ma sensu tam wrzucać, aczkolwiek nie jestem Twoim doradcą a jedynie coś sdugeruję. Nie zastanawiałeś się nad odzież typu outlet? Może to lepiej wrzucić. Masz wyższą cenę, ale zdecydowanie innej jakości towar, do tego design też jest ciekawy.
A co do adresów i kontaktów to nikt Ci nie zdradzi swoich źródeł. Jeśli zainteresujesz się outletem, proszę o kontakt na pw, może pomogę.
a ja uważam że z odziezą używaną by Ci wypaliło, skoro jest duże osiedle (lumpeksu nie ma żadnego w pobliżu tak??), to jak najbardziej, dzis dużo ludzi kupuję odzież używaną i z tego co wiem, to jest na tym spora kasa
Mały wkład, przy dobrym sposobie sprzedawania nie stracisz.Stałe dostawy,co tydzień, sporo towaru,klient sie przyzwyczai ze masz zawsze tego samego dnia dostawe,przyjdzie.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Lokal ok.25 m2 moze odzież używana": - odziez uzywana, outlet galanteria. internet czy lokal ? - odzież używana - Odzież używana XXL - 12 zł/kg - Odzież używana - Odzież używana
• Strona 1 z 1
|
|