|
Lokal ok.35m2 w Poznaniu niedaleko dworca PKP + ok.30.000 zł |
Lokal ok.35m2 w Poznaniu niedaleko dworca PKP + ok.30.000 zł
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
mam do dyspozycji jak w temacie. lokal-to część kamienicy niestety na uboczu. kiedyś, a w zasadzie od ok. 10 lat było tam fryzjerstwo, kosmetyka itp. zmieniali się tylko właściciele. Z racji, że tematy te upadły więc raczej kontynuacja ich nie wchodzi w grę. nie chcę się bawić w nic związanego z gastronomią. Myślę o punkcie typu: wystawić kilka wzorników czegośtam i pokazywać ludziom. będą chcieli kupić zamówić i zarobić. Pracowałem kiedyś w sklepie handlującym parkietami i wiem, że idzie na tym zarobić, tylko że.... sklep w którym pracowałem miał własne ekipy monterski i dobry sprzęt który jest bardzo drogi. Jeśli ktoś miałby pomysł co mógłbym wystawić ludziom, lub ktoś potrzebuje tego typu punkt ( przedstawicielstwo) handlowe proszę o informację.
W tym punkcie myslalbym o kateringu z nastawieniem na lunch dla pracownikow na telefon - rejon Glogowska/Grunwaldzka/Al.Niepodleglosci - to sa jakies perspektywy. Wiem, ze nie chcesz sie bawic w gastronomie ale to ma sens, jesli w okolicy nie ma wiele takich punktow. Gotowki Ci chyba starczy. Pozdrawiam i zycze powodzenia.
Nie liczyłem dokładnie, ale w pobliżu jest przynajmniej 10 punktów tego typu, poza tym jeden z nich ok.10 metrów ode mnie, dlatego działalność tego typu odpada.
Dzięki za info i proszę o więcej propozycji
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Lokal ok.35m2 w Poznaniu niedaleko dworca PKP + ok.30.000 zł": - Lokal 35m2 w Poznaniu do wynajęcia (Stare Miasto) - Mam lokal 35m2 i 20 tyś - co dalej? - Lokal 30 m2 z witryną okolice dworca głównego WROCŁAW - Lokal 63 m w Poznaniu - szukam pomysłu na biznes - Ksero/drukowanie punkt obok dworca PKP,PKS,miasto200tys.
• Strona 1 z 1
|
|