|
Lokal w dobrym miejscu |
Lokal w dobrym miejscu
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
witam serdecznie...na obrzeżach mojego miasta (90tys mieszkancow) powstaje nowa galeria.Nie ukrywam iz jest ona dosyc mala ale ma swoj urok gdyz znajduje sie przy głównej trasie tranzytowej.Bedzie sie w niej znajdowac apteka,sklep dzieciecy,sklep odziezowy(odziez damska i meska) kwiaciarnia, komis z telefonami, duze stoisko grillowe, sklep spozywczy z najwiekszym stoiskiem miesnym w miescie, salonik prasowy, drogeria, sklep z artykulami dla domu(sztucce,szklo,plastik itp) sklep z zabawkami,sala zabaw dla dzieci,sklep z bielizna,sklep obuwniczy,sklep z tekstyliami,salon play, lotto,upominki,kawiarnia,bizuteria.Mam mozliwosc wynajecia lokalu o powierzchni 70m2 przy bocznym wejsciu do galerii w okazyjnej cenie gdyz czynsz jest o 1/3 nizszy niz na terenie samej galerii.Tutaj pojawia sie moje pytanie do Państwa mianowicie chcialem uzyskac Wasze zdanie co do tego czym moglbym handlowac?? mam juz swoje typy np. outlet lub outlet sportowy(nie ma takiego w miescie), sklep odziezowy(tuszyn,nadarzyn,wólka kosowska)+troche butów,bizuteria,dom chleba,sklep z porcelana+sztućce+szkło+garnki.Najlepszy bylby asortyment ktorego nie ma na terenie galerii aczkolwiek mysle iz ze wzgledu na to iz mialbym nizszy czynsz niz na terenie galerii jestem w stanie utrzymac sie nawet w dublującej sie branży.Prosze o spostrzezenia lub oferty hurtowe dotyczące towaru
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Lokal w dobrym miejscu": - Lokal w dobrym miejscu-moze tani ciuch? - Potencjał jest - pomysłu nie ma lokal w dobrym miejscu - Warszawa - wspólnik do KEBABA - jest lokal w dobrym miejscu! - Nieograniczone fundusze i dzialka w dobrym miejscu - 12,000 m2 ziemi rolnej w dobrym miejscu. Co dalej?
• Strona 1 z 1
|
|