|
LOKAL W SKLEPIE SAMOOBSLUGOWYM NA OSIEDLU PONAD 1000 MIESZKA |
LOKAL W SKLEPIE SAMOOBSLUGOWYM NA OSIEDLU PONAD 1000 MIESZKA
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam, mieszkam na osiedlu na którym jest tylko jeden dosyć duży sklep pss społem, w tym sklepie zaopatruje się tak myślę z 80 procent mieszańców, do tego sklep usytuowany jest przy drodze wylotowej z miasta na dalsze wioski,i tam też ich mieszkańcy robią zakupy w sklepie tym mają kawalek miejsca do podnajęcia zaraz przy wejsciu, tak ze kazdy wchodzący tam musi obok niego przejsc, w tym lokalu jest jeszcze po przeciwnej stronie oddział banku spółdzielczego, mam okazje wynająć za 350 zł miesięcznie , jest to niewielka kwota a teraz trzeba mi tylko pomysł co tam otworzyć.Muszę otworzyć coś czego nie ma w sklepie samoobsługowym po pierwsze zeby im nie robić konkurencji a po drugie żeby szło.Z tego co zauważyłam nie mają tam pieczonych ciast, tak sobie myślę może otworzyć stoisko z domowymi wypiekami, i np do tego lody gałkowe ludzie są teraz wygodni i cxy na święta czy na inne okazje a nawet na weekend lubią do kawki coś przekąsić.Muszę jeszcze dodać ze w niedalekim terenie jest 3 szkoły.Od centrum miasta gdzie usytuowane są wieksze skupiska sklepów jest okolo 1 km.
Napisz normalnymi literami, bo teraz nie da sie czytac.
Moje propozycje to złoty kłos lub western union.
Sprawdź również podobne tematy:
- Lokal na osiedlu!!!
- Lokal przy dużym osiedlu - Lokal na nowym osiedlu - pomysly - Miasto 300tys, lokal 150m na największym osiedlu - Mam lokal na nowym osiedlu Kraków i nie wiem co zobic:( - Posiadam dobre miejsce i lokal ponad 200m2 - Lokal o powierzchni ok. 1000 m2 - oczekuje propozycji - Lokal na wsi po sklepie spozywczym brak pomyslu - Otwieram lokal, w duzym miescie, na duzym osiedlu Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|