Witam,
Chciałbym podzielić się z Wami moim kolejnym pomysłem, Wszyscy znacie pewnie lokalizator Zumi, fajny lokalizator. Pomyślałem sobie, że można by stworzyć coś podobnego z małymi ulepszeniami. Chodzi mi o to, że jak czegoś szukamy na zumi powiedzmy urzedu skarbowego - to często i tak nie bardzo wiemy jak tam trafić po mimo tego że wiemy gdzie leży to na mapie - moj pomysł wprowadza pewne udogodnienie mianowicie jesli by udało się nagrac krótki powiedzmy minutowy film na którym pokazane byłoby jak dojść do takiego urzędu z jakiegos strategicznego punktu ktory na pewno sami potrafimy zlokalizowac. Nie wiem czy się jasno wyrażam ale chodzi mi o to, że można by dodatkowo oprócz pokazywania na mapie 2d lokalizatora wysyłać do takiego "sprawdzacza" filmik na jego komorke na którym nagrana byłaby droga powiedzmy z przystanku autobusowego linii xx krok po kroku do urzędu ktory chcemy znalesc. takie połączenie youtube z zumi. wszystko dostepne w komorce. mysle ze dałoby sie nawet na tym zarobić bo sa takie sklepy czy urzędy do których cięzko trafić bo sa np. w bramie lub maja jakies inne problemy z lokalizacja. co sadzicie o moim pomysle. chciałem napisac do zumi bo niby jest taki dzial usprawnienia ale moze chcialby sie ktos w to pobawic i zrobic im konkurencje??
pozdrawiam i czekam na opinie. co Wy na to??