|
Lokata na dzień dobry - strona 2 |
Lokata na dzień dobry
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Banki, lokaty, kredyty
‹ Lokaty
Autor
Wiadomość
Znaczy pewnie odsetki będą trochę większe przy dłuższej lokacie ze względu na to, że podane oprocentowanie jest w skali roku. Ja na razie zdecydowałam się na lokatę 3-miesięczną NDD, odsetki otrzymałam od razu i zastanawiam się tylko jak je spożytkować teraz;P
a co myslicie o lokacie open finance 8% na dwa miesiace?
Rokefeler próbowałam znaleźć coś o tej lokacie na stronie, ale nic nie wyszukałam... gdzie można coś więcej przeczytać o tej lokacie?
Tradycyjna lokata bankowa, bez żadnych haczyków, pieniądze objęte Bankowym Funduszem Gwarancyjnym. Lokata w Noble Banku. Zakładasz przez internet, trwa to około 5-10 minut, przychodzi potwierdzenie na maila a w przeciągu 14 dni roboczych tradycyjną pocztą na adres korespondencyjny. Minimalna kwota 500 zł.
P.S. Nie wiem, czemu każdy się tak "podnieca" lokatą na Dzień Dobry, przecież te odsetki są naprawdę marne. Trzeba ulokować naprawdę grube pieniądze, żeby pieniądze uzyskane za "dzień dobry" inwestować dalej. Przykładowo: ze 100 tys na trzy miesiące mamy troszeczkę ponad 1,3 zł na czysto. I gdzie to inwestować? A ten kto ma grubszą gotówkę nie daje na lokatę przy oprocentowaniu 6,5 w skali roku :)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Lokata na dzień dobry - strona 2": - Dzień Dobry/Dobry Wieczór - dzień dobry - dzień dobry - Dzień dobry :-) - Dzień dobry :))))
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|