WITAM
MAM TROCHE KASY I MYŚLE O ZAŁOŻENIU LOMBARDU I RAZEM POŻYCZKI NA PROCENT.(wszystko oczewiście legalnie).
CO O TYM MYŚLICIE ?
Z góry dziękuje za odpowiedzi.
|
LOMBARD I POŻYCZANIE KASY NA PROCENT !!!! |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
WITAM
MAM TROCHE KASY I MYŚLE O ZAŁOŻENIU LOMBARDU I RAZEM POŻYCZKI NA PROCENT.(wszystko oczewiście legalnie). CO O TYM MYŚLICIE ? Z góry dziękuje za odpowiedzi.
Próbuj, potrzebujesz lokal i sporo umiejętności przy wycenianiu różnych rzeczy, np złota, sztuki, elektroniki.
gdybym mial od Ciebie cos pozyczyc i widzial bym Twoj avart- grubo bym sie nad pozyczka od Ciebie zastanowil:)
pozdro:)
a nie wiecie jak to jest z podatkami w lombardach?? od czego placi sie podaki??
i jakie sa zarobi??
mOJA ZNAJOMA PRACUJE W LOMBARDZIE ZA NIECALE CHYBA 400 ZL MARNE PIENIADZE ALE I TAK SIE CIESZY A Z TYMI POZYCZANIEM PIENIEDZY TO DOBRY POMYSL ALE ZABEZPIECZ SIE JAKOS SPISZ UMOWE ZAPYTAJ SIE W SADZIE CZY PODPISANIE TAKIEJ UMOWY Z POZYCZKOODBOIRCA WIAZE SIE TEZ Z TYM ZE WRAZIE KIEDY NIE SPACI TO MOZESZ SCIAGAC OD NIEGO DLUG PRZY POMOCY KOMORNIKA.POWIEM CI ZE TO JEST DOBRY POMYSL SAMA BYM WZIELA TAKA POZYCZKE ALE NARAZIE NIEPRACUJE NAPISZ NA MOJEGO EMAILA JAK I NA JAKICH WARUNKACH BEDZIEDZ UDZIELAC TAKIEJ POZYCZKI POZDRAWIAM MARZENA marz11@op.pl
W LOMBARDZIE MOZNA TROCHE ZAROBIC MOJA ZNAJOMA TAM GDZIE PRACUJE PRZYJMUJE TOWAR Z GWARANCJA JAK BY CI KTOS DAL NOWY TELEWIZOR KUPIONY ZA 2TYS. TO NAPEWNO BY NIEDOSTAL NAWET 800ZL I GWARANCJA OCZYWISCIE PRZYJMOWAC TOWAR A JAK CHCESZ TEZ NIE NOWE I BEZ GWARANCJI TO SPRAWDZ STAN CHOC ZEPSUTE TELEFONY KOMORKOWE TEZ SKUPUJA. zALEZY W JAKIEJ MIESCOWOSCI MIESZKAM ILOSC LUDZI, I ZRÓB EW. REKLAME.DUZO JEST LUDZI KTORZY BY CHCIELI WZIASC POZYCZKE ALE Z ROZNYCH WZGLEDOW BIK ITP NIE MOGA JEJ DOSTAC ,a jak bys szukal agenta kredytowego to napisz pozdrawiam marzena
|
|