|
LOMBARD I POŻYCZANIE KASY NA PROCENT !!!! - strona 2 |
LOMBARD I POŻYCZANIE KASY NA PROCENT !!!!
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Jak wyglada sprawa haraczy itp. bo tez cos slyszalem ze i na lombardy lubia dawac "ochrone "
haracz coz moze trafic sie kazdemu nawet w miesnym:) coz lombard ma taka renome haracze, uklady ogrom forsy w kasie coz to tylko stereotyp !
Tylko debile napadaja na lombardy tam z reguly jest mniej kasy niz w kiosku na koniec zmiany :)
"bc 213" widze ,ze masz wiedze na temat tego interesu. Chce otworzyc podobny interes i chce sie dowiedziec jak wyglada temat. Sciągnołem nowe umowy omijajace ustawe antylichwiarską ale nie wiem jak to wyglada od strony podatków ? Czy potrzebna jest kasa fiskalna i co jak sie nabija bo troche o tym czytałęm i jest czarna magia.
Chcesz odnies sukces?...... PEWNIE TAK :) Skup sie na wycenie .... co za ile... jak chodzi.... co... gdzie ... Podatki - olej :) ZNACZY OPLAC KSIEGOWA Ja prrzez 6 lat swojej dzial..... sam rozliczalem... ma to plusy :) ..... ale czas ktory sie traci.... BEZ SENSU....
podbijam
A o ile i czego ta aukcja dotyczy ?
Nie wypali. Będą się targować a ty wrukwiac, że podbijają czas i marnujesz czas. 3 małolatów nie ma pieniędzy na trawke i browary to dzwonią do Ciebie i potem im rura mięknie, że tatowy tv za 2k pln jest warty 700pln i dziękują za usługę, grzecznie Cię wypraszając z domu. Choć starsi ludzie, czy z nożem na gardle zadzwonią, bo nie trzeba nosić do lombardo. Z drugiej strony kto zanosi do lombardu to znaczy, że jest zdecydowany.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "LOMBARD I POŻYCZANIE KASY NA PROCENT !!!! - strona 2": - Pożyczanie przyczepy campingowej - Pożyczanie pieniędzy poza bankowo - LOMBARD - lombard - Jak reklamować lombard?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|