|
Lorpio |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Siemka szukam jakiegos ciekawego pomysł , oryginalnego na otworzenie działalnośc stworzenie jakiego bizesu w polsce lub zagranica . kapitał jakim dysponuje nie gra roli co byscie polecili . ??Jakie macie pomysły .Podrawiam
Skoro kapitał nie gra roli to może loty w kosmos?
Jeszcze takiego pytania nie widzialem... ale jesli ma sie tyle kasy ze nie gra ona roli to rozumiem ze ma to byc biznes dla przyjemnosci... wiec moze jakas sekta, albo dyskoteka na wsi, mysle ze wrazen by nie brakowało...
Tutaj zapraszam:
http://www.biznesforum.pl/topics48/duza ... vt4991.htm BARDZO dobry pomysl, skoro nie masz co z kasa robic to dorzuc sie tutaj :) PEWNA inwestycja
Jeżeli kasa nie gra roli to tylko developerka - pewny zysk (zwłaszcza Warszawa i Kraków)
Jesli kasa jaką dysponujesz ma nie grać roli w tym pomyśle to proponuję:
- usługi wykonywania wykopów (koszt to tylko łopata za 12 zł - można znaleźć taniej) - usługowe zamiatanie podwórek i parkingów (koszt jak wyżej) - roznoszenie piechotą pizzy w niewielkim mieście - stanie za innych w kolejkach (np. po KRS) - zmywanie okien w budynkach parterowych - usługi stróża do wynajęcia - ogólnie wszelkie usługi oparte na Twojej sile fizycznej lub cierpliwości To są biznesy, przy których posiadana gotówka nie gra roli. Przy innych kapitał własny gra rolę decydującą. Mam nadzieję, że pomogłem. Pozdrawiam.
czesc
jezeli niemasz pomyslu na wlasny biznes ,to poczytaj wlasciwie inne pomysly na biznes i sobie cos poprostu wybierz, maja tu duzo pomyslow... -jaki biznes zalezy w czym jestes dobry i co cie interesuje pozdrawiam
Siema jezeli jestes zainteresowany to w moim miescie niema zadnej dyskoteki wiec jakbys chcial tu zainwestowac to daj znac a zyski sa pewne
pieniadze nie graja roli: wiec moze kup sobie swiat i potem go sprzedaj kolesiowi, który ma równierz nieograniczony budżet z zyskiem....Nie, no ale ci wszyscy dokuczaja... a ja wiem....to byla niewnna gafa... pozdrawiam!!
Przestańcie to jakiś amator.
Jak by kasa nie grała roli to by sie trzymał tego co robił do tej pory.
Pytanie w moim stylu. Najlepszy ten pomysł stanie za kogoś w kolejkach
Zainwestuj w tor F1 taki z prawdziwego zdarzenia, na skale światową...gwarantowane zyski:D
Mam działki nad morzem możesz wybudowac pesjonat lub cos podobnego, latem zawsze jest tam ruch teren bardzo dobrze znany i zlokalizowany moge ci sprzedac
Bartek Pranga !!! Gdzie masz konkretnie te działki? i ile chcesz za metr?
pozdrawiam
60 zł/m2 dobry widok Karwińskie Błota połozony lekko na wzgózu niedaleko lasu badz inne propozycje 693 302 560
|
|