WITAM! Nosze sie z zamiarem wynajecia lokalu uzytkowego (pow. ok 22m) obecnie znajduje sie tam kolektura LOTTO i po przejeciu chcialbym ja zostawic, gdyz obrot jest,ludzie sa przyzwyczajeni do tego miejsca i w najblizszym sasiedztwie nie ma innej kolektury, aczkolwiek odnosze wrazenie ze mozna by zrobic cos jeszcze w tym miejscu (wiekszosc pomieszczenia jest niezagospodarowana).
W okolicy znajduja sie: sklep zoologiczny, drogeria, sklep spozywczy i warzywniak. Propozycja kiosku odpada, obecna wlascicielka probowala juz go zalozyc, ale obrot byl zamaly ze wzgledu na bliskie sasiedztwo innego kiosku.
Po przeczytaniu postow innych uzytkownikow, a takze z wlasnych przemyslen myslalem o zalozeniu tam dodatkowo zakladow sportowych, np Toto-mix (nie wiem czy to dobry pomysl bo trzeba miec wklad wlasny i klientela niepewna), punkcie foto, a takze o sklepie papierniczym.
Mam jeszcze pytanie czy jezeli w tym miejscu istnieje punkt LOTTO to musze sie ubiegac o dalsze istnienie kolektury tylko dlatego ze zmienil sie wlasciciel?
Na poczatku biznes prowadzilbym sam, choc z biegiem czasu myslalbym o kims do pomocy.
Czekam na wasze propozycje i sugestie w tym temacie.