|
LUBAWA |
LUBAWA
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ GPW
‹ Rekomendacje
Autor
Wiadomość
polecam te spolke! wlasnie zaczyna sie trend wzrostowy, wielu prognozuje wzrost o prawie 80% tak wiec nie mozna przegapic okazji. lubawa tworzy konsorcjum skupiajace firmy produkujace sprzet dla wojska strazy pozarnej i innych tego typu jednostek. w krotkim okresie zarobic mozna na prawach poboru, jedna akcja z nowej emisji kosztuje tylko 20 groszy, a informacje plynace ze spolki utwierdzaja w przekonaniu ze w dluzszej perspektywie na tej spolce bedzie mozna zarobic o wiele wiele wiecej
A za ile kupiłeś????
dzisija ogladlem lubawe ,no piekna dziura w wykresie w ostatnich dniach !!!!!!
W czasie Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia Akcjonariuszy LUBAWA S.A. (6 kwietnia 2006 roku) udziałowcy Spółki podjęli uchwałę o emisji 58 mln akcji. Prawem poboru akcji nowej emisji serii E zostaną objęte osoby posiadające akcje spółki na rachunku w dniu 21 kwietnia 2006 roku. Dzień ustalenia prawa poboru wyznaczono na 26 kwietnia 2006 roku. Dotychczasowi udziałowcy firmy za każdą posiadaną akcję będą mieli prawo do zakupienia dwóch kolejnych, w cenie 0,21 zł za sztukę. Więc nie wszyscy będą mogli sobie kupić po 21 groszy... :P
Jak myslicie za miesiac, dwa, ile bedzie warta Lubawa bo dzis mam zamiar ja kupic.
Poczekaj z lubawą jeszcze conajmniej jedna sesję. Jeżeli dzis mocno wzrośnie możesz kupować.
[ Dodano: Czw Maj 04, 2006 10:49 am ] Dziś już za to mozesz spokojnie kupować Novitus i Permedia jeżeli wzrosną o ok. 2-3%
Witam.
Widze, że nikt od dłuższego czasu na temat Lubawy się nie wypowiadał. Dzisiaj spółka jest warta 2,18 zł za akcję. Wiem, że spółka ma potencjał, tylko mam mały problem. Kupiłem akcje Lubawy, gdy kosztowały 4,97 zł i to było bodajże w maju. Co mam robić? Czekać aż Lubawa wzrośnie czy może sprzedać i liczyć na inne spółki?
ja bym zaczekał troche...
Pisalem wiele razy ze Lubawa to smieciowy papierek. Czemu tyle czekales? Kupiles za prawie 5 zl teraz jest po 2 musisz miec mocne nerwy.
Lubawa zaczyna rosnąć:)W ciągu paru dni skoczyła z 2,05 na 2,82 zł. Mam nadzieję, że to dopiero początek. Wyniki finansowe ma bardzo dobre, a cena akcji jest wciąż niska. Dodając do tego bardzo duże obroty jestem optymistą co do tej spółki. Zresztą nic innego mi nie pozostało...
• Strona 1 z 1
|
|