|
Lubisz kawę i chcesz przy tym zarobić...? |
Lubisz kawę i chcesz przy tym zarobić...?
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Po godzinach
‹ Nawijanie makaronu na uszy
Autor
Wiadomość
Witam!Jeśli lubisz dobrą kawę,a przy tym chciałbyś dobrze zarobić.Jeśli masz doświadczenie w MLM lub też nie ale jesteś komunikatywny to pisz!!!!Nowa firma,jest nas dopiero 300 osób,zaczynamy.I ty możesz być na początku!!!!!!!!
wchodzę!!!
ja też!!!
ju z cie lubię
a ja nie
nie wchodzę poczekam aż .............. powstanie łemelem który bedzie browara sprzedawał i zamiast chodzić po domach z : butami siedmiomilowymi czy garami które same gotują , bedę chodził z browarem marki ,,Browar " podobno w mlm jest tak ze ,,nic nie trzeba sprzedawać " mozna ,,dla siebie " wiec ja tak zrobię a punkty ?.... tez na browara zamienię tylko zeby mieli ,,wafle " hłe_HłE
wchodzę !!!!!!!!!!!!!
wchodzę !!!!!!!!!!!!!!!!!!
wchodzę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wchodze. info na pw prosze!!
wchodzę, info na pw proszę
no to wchodzę czy nie wchodzę?
wchodzę! codziennie do łazienki.. do kuchni... do pokoju... do samochodu... do biura w pracy...
wchodzę!!!
Ja bym chciał zarobić ale nie lubię kawy i co teraz ? :)
Ja tez wchodzę pod warunkiem ze dacie mi służbowe auto, coroczna wycieczka o wartości 15 000zł tam gdzie ja chce i jeszcze służbowy apartament. :) a i jak mi dacie pewność ze zarobie ok 10 000zł miesięcznie :)
PaDor będziesz sprzedawał herbatę ;p
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Lubisz kawę i chcesz przy tym zarobić...?": - pijesz kawę i chcesz na tym zarobić.... - chcesz zarobić ? - CHCESZ ZAROBIĆ ? WEJDŹ ! - Chcesz zarobic profesjonalisto? - Chcesz zarobić 1000%
• Strona 1 z 2 • 1, 2
|
|