|
Ludzie pomóżcież :-) |
Ludzie pomóżcież :-)
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam mam mały - duży problem. Mam wielką chęć na założenie własnej działalności gospodarczej. Jako że mam skończone tylko LO nie mam wykształcenia zawodowego w żadnym kierunku. Pracowałem pół roku w chłodni w magazynie i pół roku jako kierowca (kat. B). Więc nic konkretnego. Mieszkam w mieście o liczbie ludności około 300tyś (dokładnie nie wiem). Interesuje mnie działalność usługowa. Nie wiem jakieś roznoszenie ulotek( pozyskanie zleceniodawców i zatrudnienie studentów do roznoszenia), promocje w Supermarketach( na podobnej zasadzie) czy może jeszcze jakieś pomysły. Prosze pomózcie już miesiąc siedzę w domu i szajby powoli dostaje. Pozdrawiam i przepraszam że tak się rozpisałem.
Witam,
Jak wiadomo, gotowego pomysłu na sukces nikt Ci nie zdradzi. Musisz sobie sam poradzić - robić to w czym jesteś najlepszy. Twój pomysł z działalnością o profilu "agencji reklamowej" nie jest głupi. Z pewnością na początku musiałbyś stworzyć niezłe "portfolio" aby liczyć później na większe i długotrwałe zlecenia. Życze powodzenia. Pozdrawiam,
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|