|
Luksusowy Papier Toaletowy |
Luksusowy Papier Toaletowy
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Mam duzo luksusowego papieru toaletowego w roznych kolorach. z portugalii. co z tym zrobic??
Witam
Możesz przekazać go nieodpłatnie dla jakiejś instytucji charytatywnej, bedziesz wtedy miał z głowy utylizacje.
A mozna wiedziec, co kryje sie pod tajemniczym i szerokim pojeciem "luksusowego" papieru toaletowego? Czy to sa np jedwabne paski, czy jak?
Może spróbować wprowadzić inne, alternatywne metody załatwiania tej potrzeby? W wielu krajach zachodnich jest nieco inne podejście.
???
Musisz poszukac jakiegos luksusowego tyłka bo innego pomyslu nie mam.
Ponawiam pytanie kolegi. Na czym polega jego "luksusowaść" bo jakoś nie rozumiem ? A może jest to papier w zależności od opcji politycznej z podobizną Tuska lub Kaczyńskiego ?
Witam.
Wiesz kolego - ja mam luksusowy Tyłek i mam luksusową Muszelkę Klozetową, więc muszę mieć także luksusowy papier i tu także przyłączę się do pytań kolegów - co wyróźnia ten papier, że jest to "luksusowy" papier? Pozdrawiam.
Luksusowa wasza rzyć. Pewnie z połyskiem i poślizgiem - kontrolowanym :-) :-) :-)
Ja tam s..jtaśmy nie potrzebuję. Wystarczą mi trzy muszelki !-) !-) !-)
Idzie sylwester, co myślicie o luksusowych serpentynach?
W sumie, skoro to taki luksus, to moze by tym sale ubierac na sylwestra, albo swiatecz stoly? Wtedy musisz podbic do jakichs wlascicieli sal ze swoja oferta
A co myślicie o luksusowej wersji tego forum ? Żadnych oszołomów ??
Mysle, ze moznaby nasze luksusowe posladki przeniesc na jakies inne luksusowe forum, gdyz tutaj szary papier tylko... choc i rumiankowy sie znajdzie, rzadziej, ale jednak
Popieram. Tylko od czego zamknięte grupy. Mam stworzyć kolejną. Wymyślcie nazwę. Narzekamy, narzekamy i narzekamy. I nic. „Johnyy_b" - jesteś prawdopodobnie najmłodszy z nas. Mam na myśli tych „rozgarniętych inaczej". Do dzieła, ja się dołączę.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Luksusowy Papier Toaletowy": - Papier Toaletowy - Papier toaletowy-konfekcja - papier toaletowy najtaniej - PAPIER TOALETOWY SUDOKU - Papier toaletowy [badanie]
• Strona 1 z 2 • 1, 2
|
|