|
lumpex |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
co o tym myslicie czy to ma racje bytu na osiedlu sklepik 25 metrów osiedle25 bloków po 6 klatek 4 pietra
do tego jeszcze pralnia chemiczna oczywiscie punkt przyjecia
Generalnie w sumie troche tego jest, ale wydaje mi się że można na tym jeszcze zarobic. Jak z kolegą czymś takim się zajmowaliśmy rok temu to był całkiem niezły interes :)
interes z tego jest i to całkiem niezły warunek jest taki zeby znalesć hurtownie z dobrym towarem bo 99% hurtowni odzieza posiada wlasne sklepy do worka laduja swoje stare lumpy które nie zeszły i sprzedają tobie takie niestety są realia
POZDRO
dlatego moze i być dobrym wyjściem bezpośrednie sprowadzanie towaru... Kilka osób się na forum z tym ogłasza.
Tylko trzeba skalkulowac koszty:)
mysle ze na poczatek to musi byc zwykły sklepik fundusze rozumiesz
Trzeba najlepiej przejrzec co tam w tych workach faktycznie jest...bo co Ci pozniej z z tej odziezy.Moja sasiadka kiedys zalozyla LUMPEX i na poczatku miala zamiar troszke dorobic do emerytury...i z czego mi wiadomo miala wiecej z tego Lumpexu niz z tej emerytury;-)A zrezygnowala z racji wieku....
Wszystko zależy od kogo będziesz brał towar. Jak ja się tym z kumplem zajmowaliśmy i braliśmy towar z hurtowniz Gdańska to odrzutu mieliśmy powiedzmy na poziomie średnio ok 5%. A poza tym to wiesz trochę czasy się jednak zmieniają i teraz tego jest więcej.
Ale wystarczą dobre ciuchy i dobra cena i będzie dobrze :)
sklep otwarty towar pierwsza klasa jakos leci jak na czas przestoju w chandlu i czas promocji to jest nie zle
No to bardzo fajnie :) Oby tylko tak dalej. W tym zawsze ruch będzie :)
Ja to stosowałem co pewnien czas takie akcje ulotkowe - przyklejałem ulotki na drzwiach wejściowych do klatek w blokach z informacją, ze jest nowy towar, chociaz go czasem nie było. Dobrze skutkowało też wieszanie co drugi dzień tabliczaki z napisem dostawa, albo z informacją o promocji :)
|
|