rpjj napisał(a):Ogłaszam że banki i ubezpieczenia to piramidy.
...
Ogolne moje wrazenie jest takie,ze banki i ubezpieczenmia dzialają nieuczciwie,
przeplyw pieniedzy jest niejasny,,na karku mają zalozone sprawy w sadzie,
a temat wsrod forumowiczow nikogo nie rozpala tylko dalej naiwne głupie społeczeństwo bierze kredyty spłacając dwa razy więcej, ubezpieczającsie i użerając aby dostać kasę.
Zaznaczam,ze moja wypowiedz nie miala na celu oceniania slusznosci korzystania z tych instytucji.
,i mozliwosci finansowych korzystających z tych usług, lecz ogolna rafleksja na ich temat.
Cala lekture o bankach i ubezpieczeniach mozna podsumowac slowami :szemrane firmy, z watpliwa reputacja i wieloma
prawnymi klopotami na glowie.
W polsce i na świecie są tworem nie starym,ale warto czasami skorzystac z głowy zanim się głupoty napisze.
Tyle
Kto myśli zrozumie
Nie udawaj głupka - banki i firmy ubezpieczeniowe mają gwarancje i działają wg prawa (szczególnie prawo bankowe dla banków)
tam zawsze masz mozliwośc wypłaty swoich pieniedzy NAWET JESLI BANK NIE MA NA KONCIE ODDA PIENIADZE "POŻYCZONE"
Jeśli bierzesz kredyt - znasz warunki i termin jego spłaty
Lyoness niczego nie gwarantuje , niczego nie precyzuje a raczej komplikuje zrozumienie zasad swojego działania
Z taką logiką : "mają inni - i mnie się należy" mógłbyś powiedzieć ,że nie obowiązują cie przepisy drogowe bo karetka na sygnale jedzie na czerwonym świetle więc i ty będziesz jeździł.
Wpłaciłeś i szukasz następnych