Witam,
Mam pytanie, jak wyglada sprawa z dostepnoscia towaru majac np. sklep internetowy z bielizna lub kosmetykami. Czy kazdy towar trzeba miec u siebie? Interesuje mnie czy, orientujecie sie Panstwo, jak to wyglada?
Z powazaniem
Tomasz Kokociński
|
Magazyn a sklep internetowy |
Magazyn a sklep internetowy
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes w Internecie
‹ Zarabianie w internecie
Autor
Wiadomość
Witam,
Mam pytanie, jak wyglada sprawa z dostepnoscia towaru majac np. sklep internetowy z bielizna lub kosmetykami. Czy kazdy towar trzeba miec u siebie? Interesuje mnie czy, orientujecie sie Panstwo, jak to wyglada? Z powazaniem Tomasz Kokociński
Jest to wewnętrzna sprawa każdej firmy związana ze sposobem zarządania.
Witam wszystkich forumowiczów, przyszłych milionerów :)
Mam kilka pytań dotyczących założenia sklepu internetowego. Działalnośc byłaby prowadzona tylko poprzez sieć, nie w stcjonarnym sklepie. Czy jest możliwe zarejestrowanie takiej działalności na lokal w bloku mieszkalnym? Chodzi mi również o to, że powodowałoby to pewne komplikacje np. z klientami, którzy w pewnych przypadkach mogliby się zjawiać pod adresem realnym czyli w moim mieszkaniu. I czy w ogóle takie mieszkanie musi być typu włanościowego czy wystarczy spółdzielcze lokatorskie? I czy można przy takiej działalności wnioskować o jakieś dotacje, np. tę na założenie swojego pierwszego biznesu z Urzędu Pracy?
[Oczywiście jest możliwe aby siedzibą firmy było mieszkanie w bloku. Nawet część takiego mieszkania.
O dotację z PUPu możesz się starać (ostatnio opracowywałem właśnie podobny wniosek).
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Magazyn a sklep internetowy": - POPROWADZĘ FIRMĘ, SKLEP INTERNETOWY -POSIADAM MAGAZYN - Internetowy magazyn dla mężczyzn - Poszukiwany Inwestor - magazyn internetowy - Serwis internetowy, sklep internetowy,etc ... - portal internetowy i sklep internetowy
• Strona 1 z 1
|
|