|
Magnez ! super towar! Zobacz ! |
Magnez ! super towar! Zobacz !
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Skoro taki zysk, to dlaczego sam nie sprzedajesz?:> Tylko chcesz sprzedać innym taniej?:>
Sprzedaje:)
www.gawpoll.xx.pl Nick na Allegro: gawpoll
Moze nie w temacie, ale nie moglem sie powstrzymac:
Zbyt oc*ojeb*e kolory na tej stronie, jak i na allegro. Po 30 sekundach dostalem epileptycznego ataku... Co do samej tresci przekazu... Nie jest zla, ale moglbys ja dopracowac. Przydalby sie opis uzytkowania, bo co z tego, ze sie pali i nie gasnie, jak nie wiadomo jak w ogole zapalic. No i bardziej niz na allegro bym sie nastawil na tradycyjny handel. Sklepy budowlane/monterzy piecow c.o itp
Wiem kolory straszne :x ale to nie moja zasługa...
co do handlu w miescie , masz racje . Mam już dwie osoby sprzedające w terenie. Całkiem całkiem , wiecej sie sprzedaje niz na allegro, ale w necie też niczego sobie. P.S: Ta stronka to tak na chwile,wiem ze jest kiepska.
WITAM
Mam oferte a mianowicie posiadam Mg - wiórki stosowany w PIROTECHNICE , Jako podpałka itp .. CENY HURTOWE!! W związku z tym poszukuje osob które chcą zarobic Np sprzedając Mg na allegro itp. Paczka Mg - 0,80gr sztuka U mnie ! - na allegro spokojnie za 1.50 można sprzedawac !! = 70gr zysku na każdej paczce = 1000sztuk * 0,70gr= 700zł na czysto! Przy zakupie pow. 1000 sztuk cena paczuszki 0.50gr ! Z doswiadczenia wiem ze Mg kupuje bardzo dużo osób w dużych ilosciach ! Naprawde opłacalny biznes ! Jezeli ktos nie chce w paczuszkach mogę sprzedawac w kg: 1Kg = 35zł Oczywiscie przy wiekszych zamówieniach cena spada ! wiecej info.pod nr : 518193998 gg:10443369 Priv. Mail: gawpoll@op.pl
Jak juz robisz strone to moglbys sie pokusic o polskie litery. Lepiej to wtedy wyglada.
A tak to jest to podobne do mojego postu. Tylko u ciebie jeszcze te kolory... WOW
hehe. Czepiacie sie ludzie :) moja strona Moja sprawa:) a juz gdzies to pisałem ze nie ja robiłem strone:)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Magnez ! super towar! Zobacz !": - IMPORTER ODZIEŻY - SUPER TOWAR - SUPER CENA - SUPER CENA SUPER TOWAR - Magnez Mg Hurt - SUPER TOWAR NA ZIMĘ !!! - super towar dla hurtownii zabawek
• Strona 1 z 1
|
|