|
Mak Kwak - Kebab, Hamburgery itp co o tym myslicie? |
Mak Kwak - Kebab, Hamburgery itp co o tym myslicie?
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam, ostatnio myslalem o jakims biznesie. Zauwazylem ze w okolicy nie ma czegos takiego jak mak kwak sa 4 budki z kebabami ale 3 z nich nie ciesza sie duzym powodzeniem( nie smaczne jedzenie ) za to w jednej ciagle kolejki. MAk kwak jest znany z dosc dobrego jedzenia. Chodzi mi o otworzenie takiej dzailalnosci w "drugiej" polowie mojego miasta gdzie nie ma takiego czegos. Co o tym myslicie ? jak z zarobkami itp? prosze o odpowiedz.
bulka do kebaba- 50gr
mieso -2 zl sos- 45 zl za 5 litrow surówka-troche kapusty i marchewki no to niech wyjdzie 3 zl 50gr...reszta za ile go sprzedaz to twoj zarobek ale pamietaj ze mieso na opiekaczu moze byc gora 2 dni...potem sie juz psuje i musisz zakladac nowe
Chodzi mi o podłaczenie się do sieci "Mak Kwak" Jak mniej wiecej by wygladala wspolpraca z nimi ? Czy moze ktos sie dowiadywal o to? Sadze ze w miejscu ktore mam na oku i jakby wszystko wypalilo to mieso by bylo czesciej zmieniane... . Co o tym sadzicie?
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Mak Kwak - Kebab, Hamburgery itp co o tym myslicie?": - kebab hamburgery itp - prawdziwe hamburgery - 5000-9000zł zysku jak myslicie co myślicie?? - kebab na wsi - Bar KEBAB
• Strona 1 z 1
|
|