|
Makulatura |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Otworzyć skup makulatury w mieście 70 tys. mieszkańców. Dodatkowo jeździć busem i zbierać makulature ze sklepów oraz z marketów. Składować je i w dużysz ilościach sprzedawać. Problem w tym gdzie to sprzedawać?? Zna ktoś jakieś namiary?
podejrzewam ze mozna by bylo na tym zarobic tylko musisz to wszystko zbelowac to uzuskasz dobra cene, a firm poszukaj chociażby w internecie
Jak bys poszukiwala kogos do sprzedazy makulatury jestem chetna ,ale duze ilosci sie oplaca sprzedawac nawet przyjada po nia wiem gdzie szukac jak jestes zainteres. pisz na maila pozdrawiam Marzena pozatym inne odpady sie tez oplaca zbierac plastik,folie,mbutelki mozesz tez z wysipiska moze korzystac marz11@op.pl
Mozna na tym zarobic jesli bedziesz posiadal belownice, najlepiej razem ze szarpakiem. Zbelowany papier latwiej Ci bedzie sprzedac zwlaszcza w jakiejs papierni. Poza samym skupem warto zainwestowac w busa do odbioru makulatury ze sklepow, zakladow produkcyjnych, szkol lub marketow. Znam firme ktora dodatkowo zajmuje sie handlem papierem toaletowym.
Orientuje sie ktos jakie sa ceny zbalowanej makulatory powiedzmy kartonow np 1 tony? szukam na necie i jakos ciezko cokolwiek znalesc.Gdzie oferowac taka wlasnie zbalowana makualture?
Witam
kupie kartony sprasowane cena 100 zł tona na eksport od zaraz!!!!!od 35-70 ton miesięcznie stała współpraca oraz butelki plastikowe sprasowane 35 ton mc od 100-200 zł tona kontakt +48 661355500 Farhan
witam, kupię duże kartony z obiegu wtórnego o wymiarach minimalnych conajmniej 1,5 x 1,5 metra sztuka po rozłożeniu oraz chętnie większe płaty - do pakowania mebli. Na początek zainteresowany jestem kupnem ok 100-200 kg. Zależy na głównie na grubszych kartonach, mogą być trochę zniszczone itp. Głównie z terenu wielkopolski - Wągrowiec, odbiór własny. Tel: 500 369 639 e-mail: elcielo@interia.pl
|
|