|
Mała firma i szanse na rozój |
Mała firma i szanse na rozój
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Firma
Autor
Wiadomość
Witam, ciekawi mnie taka sprawa. Posiadam mała firme, ktora specjalizuje sie w branzy hydraulicznej. Mam zatrudnione 2 osoby. Wiele dzisiaj slychac na temat dotacji unijnych na rozwoj, tworzenie miejsc pracy, inwestycji itp. bardzo duzo powstaje nowych firm, choc by dlatego ze dostana dotacje itd. Czy moge starac sie o jakies dotowanie z UP lub UE...? Przykładowo chcialbym kupic nowa dzialke i wybudowac budynek itp. Czy istnieja jakies mozliwosci, pomoce które mogly by mi w tym pomoc....?
Zapytaj profesionalistów, którzy się tym zajmują - nie rób tego sam bo może sie nie udać. Wiem, że w Warszawie takimi rzeczami zajmuje się biuro CKD Hetman. Świadczą usługi z zakresu pozyskiwania kapitału i doradztwa finansowo - inwestycyjnego i to przy bardzo niskich prowizjach - więc może zajrzyj tam po dobrą radę.
Cześć ja szukam oszczędności w kwiaciarni
Zaczęłam z rozpędu wymieniając żąrówki na energooszczędne (kiedyś się zwróći :) ale tak serio to mam tańszy papier do pakowania kwiatów, zastępniki a nie oryginały do drukarki i... no właśnie - co jeszcze ??? Firma jest malutka ja i koleżanka
Aha to tez tak własnie myslałem ze chyba bedzie potrzebny konakt z profesionalistami, wtedy jest wszystko jasne i same konkrety.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Mała firma i szanse na rozój": - mała firma - Mała firma... - Mała firma sprzątająca - Mała firma POLIGRAFICZNA - Mała firma budowlana
• Strona 1 z 1
|
|