|
Malowanie bajek na ścianie - pokoje dziecięce - strona 6 |
Malowanie bajek na ścianie - pokoje dziecięce
Biznes Forum ‹ Biznes, Dotacje z UP i UE ‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam. Mam prośbę. Czy zna się może ktoś na farbach firmy CREATEX do aerografów, chodzi mi o zwykłe nie przezroczyste opaque. Mianowicie namalowałem na butach dla mojej dziewczyny TOM&JERRY`ego i efekt mojej pracy sprał się, mimo że oczyściłem powieszchnie spirytusem i nagrzewałem farbę po namalowaniu. Dziękuje za pomoc i pozdrawiam.
witam
przeczytałam kilka postów i postanowiłam napisać coś od siebie.Mieszkam na Górnym śląsku-między Katowicami a Rybnikiem i od jakiegoś czasu maluję na ścianach-głównie pokoje dziecięce ale nie tylko.Rysunkiem interesowałam się od zawsze,skończyłam studium architektoniczne.jeśli ktoś jest zainteresowany moimi pracami wyślę fotki e-mailem.Nie ma tego narazie wiele ale od czegoś trzeba zacząć oczywiście od zainteresowanych przyjmę zlecenia.Pozdrawiam Justyna
Zobaczcie kolesia jak to robi na Naszej Klasie - Bogdan Kosmalski / Kamienna Góra
Szczęki opadają!!!
Witam, interesuje się o otworzenie takiej działalności. Czy może ktoś ma taka działalnosc, jak napisac biznies plan. Prosze o pomoc.
Zgadzam się,pomysł na biznes wart uwagi i wydaje się coraz bardziej można na tym zarobić -choć dzieci rodzi się coraz mniej,wiec rynek może się skurczyć ;-)
Witam
Parę lat temu zacząłem ten wątek i widzę, że cieszy się niezmiennie popularnością .. co i mnie cieszy ;) Wydaje mi się , że mój post rozpoczął pewną rewolucję w temacie murali i od tego czasu powstało wiele firm oferujące artystyczne malowanie - niektóre realizacje zapierają dech w piersiach. Ja po wielu latach perturbacji i życiowych decyzji wreszcie poszedłem na "swoje". Od 2 miesięcy jestem właścicielem swojej własnej wymarzonej firemki i działam w różnych tematach - nie zdecydowałem się całości oprzeć tylko na muralach bo jak sami widzicie rynek zleceń jest dość ograniczony a konkurencji z dnia na dzień przybywa. Także działam też w innych zakresach. Na razie jest dużo pracy u podstaw ale sprawy wyglądają rozwojowo ..;) Jeżeli ktoś jest zainteresowany pomalowaniem czegokolwiek w cokolwiek to zapraszam na moją stronę azteq-pl A wszystkim wahającym się - bierzcie życie w swoje ręce i jazda do przodu ..;D
Witam.Po długim czasie wracam żeby napisać iż założyłam swoja małą firmę z malarstwem artystycznym.Niestety interes nie kreci sie tak jakbym chciała,nie wiem jak jeszcze mam promować tą działalność.Wcześniej nie miałam firmy i byli klienci,ale miałam przerwę ze wzgledu na dzieci.Powrót jednak nie jest ciekawy,trudno znaleźć klienta.Wcześniej miałam ich pocztą pantoflową,a teraz z reklama lipa.Co jeszcze moge zrobić?
Hej, kupilem jakis czas temu(okol roku) aeograf dobrej firmy plus dobry kompresor. Mam takze duzo farb o roznych kolorach. Calosc byla uzyta moze z trzy raz ,na probe doslownie. Chetnie odsprzedam komplet rozem z farbami za okazyjna cene. W Polsce bede na poczatku pazdziernika i moge calosc zabrac .
pozdrawiam Grzes z Norge
Sprawdź również podobne tematy:
- Reklamy wyświetlane projektorem na ścianie budynku
- Odnosnie bajek na ścianach... - WYŚWIETLANIE BAJEK FILMÓW !! - Odzież z nadrukami ze znanych bajek - Pensjonat dla koni plus pokoje - Dotacje z UE na pensjonat/pokoje - Pokoje na wynajm w turystycznej miejscowości - Pokoje/pensjonaty/schroniska/domy wypoczynkowe - Dotacja na rozszerzenie działalności o pokoje gościnne Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|