|
Malowanie Hal, Dachów, scian |
Malowanie Hal, Dachów, scian
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam serdecznie. Mam zamiar zalozyc mala firme ktora bedzie sie zajmowac remontami mianowicie ma to byc malowanie agregatami (pistoletem) dachow, scian itp koszt 2 agregatow to 10 000 zl . Dwoch ludzi do pracy tj. ja i moj brat. Cena za 400m2 dachu to okolo 3,5 tys zarobku.Szkoda ze to praca sezonowa. Co o tym myslicie ??
Pozdrawiam
Pozdrawiam ,czy ktos chce porozmawiac na temat agregatów malarskich
Prowadze firme zajmującą sie malowaniem przemysłowym agregatami malarskimi.jeżeli ktoś potrzebuje pomocy w tym temacie prosze pytać.
Czy to jest opłacalne? Czy są na to zlecenia? Czy opłaca się malować agregatem domy jednorodzinne gdzie jest dużo przejść kolorów, okien, drzwi itp? Czy wobec tych niedogodności jak obklejanie taśmą i folią różnych powierzchni, których podczas malowania nie można ubrudzić, jest to wydajne? Ile trwa czyszczenie agregatu po jednokrotnym malowaniu?
Pozdrawiam.
opłaca się, opłaca agregat potrafi zastąpić 4 osoby .ceny agregatów wachaja się od 3 tys do 20 tys.zł.za metr kwadratowy od 4 zł do 10 zł,uwarunkowane ceny od regionu.dziennie 1000 do 2000 m 2 .
a , naprawiam naprawiam agregaty malarskie, nurnikowe i membranowe
Witam, dlugo sledzilem forum w poszukiwaniu ,,zyciowego zajecia ,, i znalazlem malowanie agregatem, mam ,,jakies,, doswiadczenie w malowaniu natryskowym malujac dzwi, plogow itp do pociagow. Chcialbym zalozyc dzialalnosc z tym zwiazana ale nie od razu bo nie chce tracic pracy a jedynie przejsc z juz jakims doswiadczeniem zbierajac oferty malowania pomieszczen wykonczonych dla deweloperow, elewacji, plotow, puzniej magazynow, wiem ze ma to ogromny potencjal na rozwoj bo mozna duzo zmalowac ;). Zwracam sie z prozba do ludzi ktorzy sie tym zajmuja, jaki agregat wybrac na poczatek, ktory ma duzy zakres zatosowania jednoczesnie nie drogi bo chcem wziasc pozyczke lub na raty. Prosze o wsparcie mnie i o pomoc za co z gory dziekuje i pozdrawiam.
Widze ze nie zbyt duzo zwolennikow tego ,,fachu,, szkoda moze znalazl by sie ktos sklonny i odpowiedzial ktore z tych agregatow lub inne w podobnej cenie agregaty na poczatek: BMP21 czy Dino2, nie sa to Big pieniadze a mozna mlowc emalia, lakierami,f. lateksowymi, bejcami to o co mi chodzi. Pozdrawiam
Porządny agregat malarski to wydatek koło 20 tys. Napisz mi do czego chcesz to używać.
Dziekuje za odpowiec :) Producent zapewnia za wymienione wyzej 2 modele mozna uzywac do malowania farbami o roznych gestosciach od sredniej do najwiekszej- co najbardziej bylo mi podejzane. Chcialbym malowac ,,wszystko,, co przyniesie pieniadz, mianowice zima po za sezonem sufity, sciany, podlogi a w sezonie domki juednorodzinne, jakies wiaty, garaze itp. Pytanie, czy warto zadluzyc sie na dwa lata kupujac sprzet za 3000zl
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|